Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert elfogadottabb az, hogyha egy kapcsolatban a fiu az idosebb?
Talán valami evoluciós ok? :D Passz ez olyan mint hogy az alacsony lányok (meg úgy általában a lányok) a magas fiúk mellett biztonságban érzik magukat. Mintha ezen múlna :D Ismerek én nálam alacsonyabb fiút (172cm vagyok) akivel teljesen nyugodtan sétálgatnék éjjel nem túl biztonságos helyeken, meg olyan nálam magasabbat is aki esküszöm gyengébb mint én, pedig ahhoz már tehetség kell (kupakokkal is meggyűlik a bajom sokszor :D)
Másrészről, abban lehet valami, hogy a lányok hamarabb érnek (agyilag) szóval az idősebb fiúkkal jobban kijönnek. De erre is van rengeteg ellenpélda. 16/L
Szerintem ennek az az oka, hogy a szexualitásnak elsődlegesen a szaporodásban van szerepe. Ahhoz, hogy az aktus megtörténjen pedig elég, ha csak a férfi akarja, amihez nem árt ha szép teste, arca van a nőnek, amihez szinten nem árt, ha a nő fiatal. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az őskorban, amint ivarérettek lettek a fiatalok el is kezdték használni a micsodájukat, és tudjuk, hogy a lányok hamarabb érnek.
De én sehol nem hallottam, azt hogy ez menő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!