Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő ha lefekszek egy először látott pasival?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és Szilveszterkor akikkel leszek még nem találkoztam de képről az egyik pasi nagyon be jön. Ribi lennék ha pár pia után ld feküdnénk?2016. dec. 18. 21:40
11/20 anonim válasza:
Nem,ha nem vagy kapcsolatban és sexre vágysz nincs benne semmi ciki. Gumi legyen nálad az a lényeg. Bár a HPV ellen nem nagyon véd.
12/20 anonim válasza:
Nem gáz, de én a helyedben csoportosan csinálnám, az úgy tuti. Aztán ne felejtsük el az anált sem. Dobjatok össze 1 új évi szenyót. Ha az én lányom lennél, taknyosra pofoználak, te kis cafka.
13/20 Doctor Manhattan válasza:
Remélem fiam lesz. :(
14/20 anonim válasza:
Nem ítélem el a rib4ncokat, szükség van rájuk is, ürítésre jók :)
15/20 anonim válasza:
akkor már inkább csajjal legyél, mint fiúval :D az még jó lesz neked is :)
17/20 anonim válasza:
azt hallottam az a divat, hogy szilveszteri házibuliban a szűz lánynak mindenkivel csinálnia kell xd uh jobb ha még előtte elveszted xd
18/20 anonim válasza:
Én nem ítélek el.. Jol teszed😏😂
19/20 anonim válasza:
Semmi gond vegyetek be mindenkit. Aztán majd te is elmondhatod októberben,akkora buli volt örülök hogy nem kutya lett!!!
20/20 anonim válasza:
Lelkileg rossz lenne neked, Emiatt nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!