Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez perverzség vagy elitélendő? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni az ágyba, hogy a partnerem alszik én meg dugom őt.És egy ilyet hogy lehetne megoldani, hogy ne kelljen fel rá.
Fiú/19
2016. dec. 18. 00:23
2/11 anonim válasza:
Vagy itasd le.
Te is felébredsz, ha a farkadhoz nyúl. És akkor még nem mozog rajtad erőteljesen...
3/11 anonim válasza:
Magára a kérdésedre, se nem perverz se nem elítélendő. Megvalósíthatatlan, hacsak nem csinlsz olyat amiket azcelőbb leírtunk. De azokat csakis az ő beleegyezésével
4/11 anonim válasza:
Hát, nekem volt egy élettársam,(nő) akivel ezt megcsináltam volna egyszer.
Felizgattam amíg aludt, rendesen fel is izgult, nedvesedett.
Aztán beraktam neki, és arra felébredt.
Nem panaszkodott, mivel élvezte.
Sőt , később már ő kérte ezt.
De hogy végig aludjon az szerintem lehetetlen.
5/11 anonim válasza:
Perverz és gerinctelen. Viszont úgy is felébred rá.. Ha nincs bepiálva bedrogozva akkor nem tudod megdugni úgy hogy nem ébred fel rá..
7/11 anonim válasza:
Ha nem a tudta nélkül teszed, hanem előzetesen megbeszélt alapon, akkor nem elítélendő. Különben igen. A fentiek már leírták, hogy miért problémás a megvalósítás.
8/11 anonim válasza:
Én is próbáltam már, de mindig felkelt. Mellesleg őt is izgatta.
9/11 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy ha nincs valahogy leitatva vagy bekábsziszva, csak simán alszik, ne kelljen fel rá. Biztosan felébredne. Jajj, de szeretnék arra ébredni, hogy a barátom megdug!
Próba szerencse.
10/11 anonim válasza:
Valami altatót szerezz be, leitatast nem ajanlom, meg a vegen osszehanyja magat, vagy lenyeli a hanyasat es megfullad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!