Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szeppent és félősek a szűz lányok?
Figyelt kérdés
Barátnőm 3 hónap után se hajlandó dugni mert ő mennyire fél meg nem tudom attól kész van ha fehérneműben van és úgy fogdosom meg smárolunk vagy ha eszébe jut hogy talán én már kanos lehetek mint a szar
Mégis hogy lehet az ilyeneket rávenni a dugásra?
2016. dec. 18. 19:52
12/14 anonim válasza:
Én több mind 1 évet vártam mire úgy erezte a lány hogy lehet. Mikor osze jöttünk 16 volt en 18. De nagyon szerettem így tiszteletben tartottam hogy mit és mikor, hogyan szeretne. Most már 8 éve vagyunk eggyüt 3 éve a feleségem. Meg érte várni.... ha erőltetni fogod biztos hogy rosz emlék lesz számára, de neked a leírtak alapján mind 1. Sajnálom szegény lányt...
13/14 anonim válasza:
mert tudja, hogy mivel te férfi vagy, simán kihasználhatod, alárendelheted magadnak, szerintem nem bízik benned.
14/14 anonim válasza:
Talán szerelmeskedni vagy szeretkezni nem hajlandó, nem dugni...elég gáz vagy, szerintem mivel a nőknek extrém érzékenyek az érzelmi szenzrjaik, kiszűrte, hogy minél előbb fel akarod próbálni és lezár emiatt. Legyél türelmesebb, ha nem csak megdugni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!