Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek rettegek a szextől, szükséges rossznak tekintem?
22 éves lány vagyok és rettegek a szextől, úgy tekintek rá mint egy szükséges rosszra. Hisz a teherbeesés iszonyatosan nagy rizikó. Egy kis előjáték félét is nehezen engedek. Végén még elkapok valami fertőzést és fáj nagyon ha már picit ujjal benyúl. Egyáltalán nem kellemes, csak eltűröm pár percig.
Lassan 1 hónapja vagyunk együtt és ő már nagyon-nagyon le akar velem feküdni, szinte minden nap felveti. Persze mindig visszautasítom. Számomra frusztráló, h ennyire erölteti. Én simán kibírnám testiség nélkül, mert számomara "rosszat és veszélyt" jelent.
Hiába mondom el ezt neki, nem tud rá mit mondani. Egyszerűen nem tudja elképzelni h mit parázok ennyit feleslegesen. Ő mondta h emiatt nem hagyna el, viszont én simán el tudnám képzelni (volt már rá példa).
Nekem biztonságérzetre meghittségre és időre van szükségem. Én se vélem úgy h házasságig várni kell.
Szóval szerintetek meddig várakoztathatom és mit tegyek h ne rettegjek ? ( amúgy h srác szűz, csak már 26 évesen eléggé vágyik a szexre..)
3: nem szándékozok lefeküdni vele mostanság. Ha nem lenne "tartásom" akkor rég megtettem volna. Ezt nem tartásnak nevezném, inkább félelemek.
Előző párom 8 hónapig várt rám, kezdetben ő is eröltette a dolgot, de aztán már semmit se. Csókot se semmit.. Csak az kellett h legyen vkit ölelnie és h meghallgassam. Viszont ez én nem bírtam, pótléknak éreztem magam
Hármas, nem attol nem lesz tartásom, hogy azzal akit szeretek, egy honap (vagy még kevesebb idö) után lefekszek...
Kérdezö, a párod teljesen normálisan, egészségesen müködik, a te fejedben lelkedben viszont nagy gondok vannak. Pszichologust ugye tervezel felkeresni, mert beteges a félelmed a terhességtol meg ugy az egész hozzáállásod.
Hagyd el, hadd találjon magának olyn lányt, aki készen áll a testiségre is irreális félelmek nélkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!