Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti engeditek párotoknak az analt? Milyen előkészületek szükséges, hogyan tudnám én is élvezni? Ennek van valami feltétele, hogy párotoknak mekkora a szerszáma?
Mi análozunk rendszeresen, értem ez alatt a heti 1-2 anál, a normál szex mellett.
Előkészület kell igen, meg türelem, és a barátod részéről ügyesség is. Előtte beöntés, majd sok síkosító, aztán tágítás, egy ujj, kettő ujj, ameddig nem vagy annyira kitágulva, hogy fájdalom nélkül, szépen csússzon beléd a pasid farka. Ha ügyesek vagytok, akkor nem fáj, mi kifejezetten élvezzük mindketten.
30N
igen mi is análozunk heti 1-2 alkalommal csak anális szex van, amúgy szinte mindennap szexelünk vaginális
előtte mindig megbeszéljük, melyik nap lesz anális szex, előtte elmegyek elvégzem a nagy dolgot, ha sok időm van akkor beöntést is csinálok, de az ritka; petting közben a popsimmal is foglalkozik 1-2 ujjal, majd gumi fel arra síkosító és finoman becsusszan a fenekembe, amikor érzi h kitágultam, akkor már komolyabb tempóra vált, a mérete 18/6 sok időbe került míg megszoktam
19/L
Nincs semmi elő készület,csak sikosíto.
Ő akarja én nem igazán,ne várjon töllem olyat amit nem akarok,ha mégis akkor annak ára van.
Utolso vagyok paromnak 25\6 os merete van (mielott belemkotnetek, fekete baratom van)
Az elejen nagyon rossz volt amig nrm voltam hozzaszokva es nem jottem arra ra hogy ha izgatom a csiklomat sokkal jobban eltudok lazulni.. Azota imadom szinte minden szexnel van anal es en kerem ot nem o engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!