Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek rettegek a szextől, szükséges rossznak tekintem?
22 éves lány vagyok és rettegek a szextől, úgy tekintek rá mint egy szükséges rosszra. Hisz a teherbeesés iszonyatosan nagy rizikó. Egy kis előjáték félét is nehezen engedek. Végén még elkapok valami fertőzést és fáj nagyon ha már picit ujjal benyúl. Egyáltalán nem kellemes, csak eltűröm pár percig.
Lassan 1 hónapja vagyunk együtt és ő már nagyon-nagyon le akar velem feküdni, szinte minden nap felveti. Persze mindig visszautasítom. Számomra frusztráló, h ennyire erölteti. Én simán kibírnám testiség nélkül, mert számomara "rosszat és veszélyt" jelent.
Hiába mondom el ezt neki, nem tud rá mit mondani. Egyszerűen nem tudja elképzelni h mit parázok ennyit feleslegesen. Ő mondta h emiatt nem hagyna el, viszont én simán el tudnám képzelni (volt már rá példa).
Nekem biztonságérzetre meghittségre és időre van szükségem. Én se vélem úgy h házasságig várni kell.
Szóval szerintetek meddig várakoztathatom és mit tegyek h ne rettegjek ? ( amúgy h srác szűz, csak már 26 évesen eléggé vágyik a szexre..)
nem akarom őt elveszíteni.. ennyi
ha más nincs akkor végigszenvedem, nem baj. eddig se esett jól a dolog. Gyermeket pedig majd szeretnék pár év múlva szóval szenvedni azt kell, kát h nincs más mód..
Itt nem arról a fajta tartásról van szó, hogy x hónap együttlét után behódolsz-e a pasi nyomulásának, vagy sem.
Valóban neked van a szexualitással problémád, és ebből az indíttatásból szeretnéd minél jobban kitolni az időt.
Végigolvasva az eddigi beszélgetéseket, mégis arra jutottam, hogy nincs tartás benned, és ezzel nem minősíteni akarlak.
Ahogy írtad, hogy hát jó, akkor majd elszenveded valahogy a szexet, hogy a másiknak megfelelj a kapcsolat érdekében, hááát. Ez a hozzáállás hosszútávon nagyon megbosszulja magát, és könnyen rámehet a kapcsolat, ami csak megerősítheti a szexhez fűződő negatív hozzáállásodat.
Két dolgot hiányolok: azt, hogy nem merült fel benned, hogy a pároddal őszintén és mélyen beszélgess a szexuális problémád gyökeréről, ami nem csak az, hogy most nem kívánom, várjál, és annak következményeiről, pl. hogy egész életedben max megerőszakolni fogod hagyni magad, ami ahhoz vezet, hogy se te nem érezheted nőnek magad a kapcsolatban, se ő férfinek, ami azért elég fontos. Szerinted meddig marad egészséges és tartós így a kapcsolatotok?
Az meg tényleg fel se merült benned, hogy szexuálpszichológushoz menj. Fájdalmat, kellemetlenséget... eltűröd a kapcsolat illetve a konfliktus elkerülése érdekében, de a pszichológust, na azt már nem. Csak azt nem értem, hogy miért, mit veszíthetsz?
Még a végén megszabadulsz ettől a problémádtól, és egészséges, boldog kapcsolatra leszel képes?
Engem tuti, hogy sokkal kevésbé frusztrálna a dolog, ha látnám, hogy a párom megtesz mindent azért, hogy egészséges párkapcsolatunk legyen, és nem csak lealacsonyítja magát guminővé időnként, ha szexről van szó. Akkor még azt mondanám, hogy szeretem, de problémája van, és segítségre szorul, de mindent elkövet értünk. Így viszont nem vagy egyenes se vele, se magaddal, és ahelyett hogy szembenéznél ill. túltennéd magad a problémádon, inkább mártírkodást vállalod. Hamar ellaposul így az egész, és csak a csalódás frusztráció marad.
A pszichológustól nem kell félni, hallott ő már mindenféle dolgot, fel van készülve, inkább ahhoz kell bátorság, hogy magaddal szembe nézz, de hát nem érné meg?! A párod sem fog attól rosszabbnak gondolni, hogy pszichológushoz jársz, mintha csak tartogatod a problémád, hiszen a beteg nem attól beteg, hogy orvoshoz megy, sőt! Az már a fél gyógyulás, ha szembenéz vele, és tenni kész ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!