Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostani párom 29 évesen szűz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostani párom 29 évesen szűz? Ti lefeküdnétek vele vagy inkább hagynátok?

Figyelt kérdés

30 feletti férfiként én valahogy már nem erre vágyom, nem tudom más hogy van ezzel, hogy most hetekig óvatoskodni kell, mert fáj meg ilyenek...Persze, ha muszáj akkor muszáj. Én még nem is hallottam, hogy egy nő ennyi idősen még szűz, az én baráti körömben a legtöbb nő már házas vagy többedik tartós kapcsolatát tapossa. Most lehet én vagyok a kakukktojás, de engem ez eléggé letaglózott.

Ti mit szóltok ehhez?

2016. dec. 15. 20:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
32%
ronda? :D
2016. dec. 15. 20:17
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
Az szép,lehet lelki okból is,nem beszélt semmi olyanról?
2016. dec. 15. 20:17
 3/29 anonim ***** válasza:
84%
Akkor minek jöttél vele össze ,ostoba??! Hagyd ott,hátha talál magának értelmes férfit,nem olyat,mint te!!!
2016. dec. 15. 20:18
 4/29 anonim ***** válasza:
89%
Ha szereted akkor bevàllalod, ha nem akkor hagyod.
2016. dec. 15. 20:18
 5/29 anonim ***** válasza:
97%
Én örülnék neki, hogy én lehetek Neki az első. Lehet, eddig úgy érezte, hogy nem volt olyan kapcsolata, ahol szívesen odaadta volna magát. Nem biztos, hogy az jobb lenne, ha tudod, már 15-20-an voltak benne. Szerintem vedd ajándéknak. Az meg egyáltalán nem biztos, hogy hetekig fájni fog neki.
2016. dec. 15. 20:22
 6/29 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
89%
Ha szereted akkor így is szereted ,ha meg nem akkor veled van a baj. Gondolj bele egy ennyi idősen szűz nő aki még szép is, okos is, és nincs kelki problémája kész főnyeremény.
2016. dec. 15. 20:22
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd a fenébe! Esetleg a telefonszámát elküldenéd priviben?
2016. dec. 15. 20:25
 8/29 anonim ***** válasza:
83%
Hát elég nagy tapló vagy. Ha szeretnéd, akkor nem érdekelne, hogy "hetekig óvatoskodni kell", mert elvileg életed végéig tervezel vele maradni, szóval bőven lenne még idő utána kiélvezni a nemi élet örömeit vele a jövőben... Ha meg nem szereted és csak dugásra kell, akkor meg minek jöttél össze vele? Akkor már ezzel kellett volna kezdeni az ismerkedés legelején!
2016. dec. 15. 20:25
 9/29 anonim ***** válasza:
86%
Esetleg ha felizgatnád rendesen, akkor ő is könnyebben felvenné a tempót!
2016. dec. 15. 20:30
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
Mi fogjuk megszavazni???
2016. dec. 15. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!