Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostani párom 29 évesen szűz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostani párom 29 évesen szűz? Ti lefeküdnétek vele vagy inkább hagynátok?

Figyelt kérdés

30 feletti férfiként én valahogy már nem erre vágyom, nem tudom más hogy van ezzel, hogy most hetekig óvatoskodni kell, mert fáj meg ilyenek...Persze, ha muszáj akkor muszáj. Én még nem is hallottam, hogy egy nő ennyi idősen még szűz, az én baráti körömben a legtöbb nő már házas vagy többedik tartós kapcsolatát tapossa. Most lehet én vagyok a kakukktojás, de engem ez eléggé letaglózott.

Ti mit szóltok ehhez?

2016. dec. 15. 20:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%

Te csak szeretnéd hogy ilyen párod lenne.

De miért nem tudod rávenni hogy oda adja magát neked??

Eléggé idétlen lehetsz ha nem nyilik a csaj.

2016. dec. 16. 05:11
 22/29 anonim ***** válasza:
Hát barátom, te 1 igazi ősbunkó vagy. :)
2016. dec. 16. 07:24
 23/29 A kérdező kommentje:

Most mi van, itt vagyok nyugi, csak sok itteni fórumozóval ellentétben nekem a munkahely is ismerős fogalom és nem tudok egész nap a gép előtt ülni és várni a szép, értelmes válaszokat :) Aki érdemben írt, annak köszönöm!

"Te csak szeretnéd hogy ilyen párod lenne." Igen, nekem van is, ellentétben veled, aki itt ilyeneket irogat és ordít a szavaiból, hogy féltékeny :))

2016. dec. 16. 14:45
 24/29 Deflohelp ***** válasza:
73%

Megdöbbentő, hogy ilyen idős (dehogy idős!) koráig nem talált társat magának.

De ha párodnak nevezed, akkor természetesnek tartom, hogy

bevezeted a testi szerelem titkaiba.

Egyáltalán nem biztos, hogy egy-két alkalomnál tovább kell

óvatoskodni vele.

Erős kapocs lesz, hogy te segítetted át ezen az akadályon.

Vszleg sokszor meg fogja még hálálni.

43/F

2016. dec. 16. 22:12
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

"Vszleg sokszor meg fogja még hálálni."

Ja aztán rohan beleülni más farokba.

2016. dec. 16. 22:14
 26/29 anonim ***** válasza:
#26 Igen, mert rákap az ízére, és pár hét alatt utoléri az itteni 50-80 szexpartneres nőket.... :-)))
2016. dec. 17. 00:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Valahogy úgy.
2016. dec. 17. 13:08
 28/29 pinkpancser ***** válasza:
56%

Látni kéne, hogy tudjam lefeküdnék e Vele. De ha úgy is lenne, annak meg Te nem örülnél :)

Na de viccet félretéve, miért szűz még? Nagyon megvárakoztatta az elődöket és leléptek a cél előtt? Vagy Ő lépett meg a pasik elől? Mindenesetre ebben a korban már kellene annyira érettnek lenni, hogy bele merjen vágni. Te pedig lehetsz annyira óvatos (legalább az elején), hogy Neki is élmény legyen ne csak egy rossz emlék.

2016. dec. 17. 14:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Az h vki szuz ennyi idosen , az nem ereny. Ettol meg szentte ne avassunk senkit. Tudom, regi kerdes.
2020. júl. 10. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!