Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostani párom 29 évesen szűz? Ti lefeküdnétek vele vagy inkább hagynátok?
30 feletti férfiként én valahogy már nem erre vágyom, nem tudom más hogy van ezzel, hogy most hetekig óvatoskodni kell, mert fáj meg ilyenek...Persze, ha muszáj akkor muszáj. Én még nem is hallottam, hogy egy nő ennyi idősen még szűz, az én baráti körömben a legtöbb nő már házas vagy többedik tartós kapcsolatát tapossa. Most lehet én vagyok a kakukktojás, de engem ez eléggé letaglózott.
Ti mit szóltok ehhez?
A 3asnak tok igaza van. Inkabb tisztelned hogy beavatott abba hogy o meg szuz. Lehet neki es ez felelem az eleteben.
30 feletti ferfikent elszegyelhetned magad magad ilyen kerdest teszel fel. Gondolj csak bele ha a szuleid is hasonlo mentalitassal gondolkodtak volna rolad gyerekkent.
Egy parkapcsolat a kolcsonos torodesrol szol. Foleg gyerekvallalasnal. Rengeteg aldozat es turelem kell. Remelem a No erdekeben ugy dontesz otthagyod. Es o majd szerencses lesz es talal majd egy ferfit nem egy kisfiut.
31F
- hazudik (bármilyenokból)
- durván defektes
- kevésbé defektes de így alakult
- aszex
- senkinek nem kellett eddig
- kiváncsi hogy mennyire tud hülyére venni
Én hagynám mert:
1: randa
2: lelki toprongy
3: erősen vallásos, szóval amíg feleségül nem veszed, nyista szex.
4: szociálisan alulfejlett
5: Irreálisan magas elvárások a férfiakkal szemben
Kb ezek lehetek az okai, egyik sem túl nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!