Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha lefeküdtem egy tanárommal és meg tudta egy osztálytársam?
Figyelt kérdés
És most azzal zsarol hogy elmondja mindenkinek ha nem fekszem le vele is2016. dec. 18. 19:43
13/22 anonim válasza:
Hány éves vagy? Miért nem vártál még egy picit a tanárodra? Van bizonyíték?
14/22 anonim válasza:
abba gondolj bele, hogy ha ez kiderül az neki is nagyon kínos lesz, hogy zsarolt ilyesmivel. lehet azt kellene csinálnod, hogy neked bizonyítékot szerezni, hogy zsarol. felvenni beszélgetést. és akkor te zsarolhatod, hogy feljelented rendőrségen zsarolásért ha tovább zsarol. sőt megzsarolhatod, hogy innentől, ha épp akarod, akkor ki kell nyaljon. akármilyen régen is mostad meg utoljára,
15/22 anonim válasza:
És mi a biztosíték, hogy ha lefekszel vele is, nem mondja el az esetet a tanárral, megfejelve a ti légyottotokról szóló történettel?
16/22 anonim válasza:
Szerintem mondd neki, hogy terhes vagy és a babád nem örülne neki ha böködnék a fejét.
17/22 anonim válasza:
Szerintem intézd el a srácokkal egyszerre. Legalább gyorsan túl vagy rajta. Hány fiú osztálytársad van? :)
18/22 anonim válasza:
Honnan tudta meg az osztálytársad?
19/22 anonim válasza:
Vedd fel a zsarolast...aztan setalj be a rendorsegre.
Ha nem tudja bizonyitani becsuletsertes, aztan a zsarolas...
Majd szexel vele egy dagadt kancigany az elozetesben.
20/22 anonim válasza:
Te itt kérdezel tőlünk, viszont ha meg mi kérdezünk tőled, meg se nyekkensz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!