Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni szex közben?

Figyelt kérdés

Jó érzés ahogy bennem van de nem tudok elmenni próbáltuk azt hogy tovább csinálja gyorsabban... Stb

De vagy csak kidőrzsölődtem vagy semmi

Ha ő nyal akkor sem tudok elmenni de ha masztizok akkor igen... Nem értem miért pedig nagyon kívánom

2016. dec. 18. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Szex közben izgatod a csiklódat? Masztizásnál hogy csinálod?
2016. dec. 18. 15:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen néha szoktam de nem mindig

Masztinál meg az ujjazni szoktam a puncimat meg a popsimat

2016. dec. 18. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez lelki dolog. egyre több embernél van így. írtak már csávók is ide ez miatt. mondjuk férfi hogy nem megy el egy idő után picit furi... még nőnéél elhiszem de egy csávó? nah mindegy szóval a stressz, stb gondolom.
2016. dec. 18. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha a párodnak nincs ellenére vonjatok be egy vibrit.

Az a csiklódon is kellemes, illetve ha olyan a mérete akkor a popsidban is hasznos lehet. Lehetcrudat használni, vagy tojást. A tojásnak az előnye, hogy ha már becsúszott a popsidba (egy óvszerben) akkor nem kell vele foglalkozni, tartani és a hátadon keresztül mindkettőtől kellemes rezgést biztosít 😉 a rúdvibriket azért tartani kell...

2016. dec. 18. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem dúrva, hogy ilyen dolgokhoz kell fordulni négyes mint amiket leírsz ha az embe el akar élvezni? picit belegondolhatnátok már, okés, hogy fel kell dobni egy dolgot, de hogy ennyi minde nhátha klappol majd.... szerintem ez mutat valamit az emberiség jövőjére nézve. jóhogy nem már hullahoppkarikával a kezében, a bal lábán körömcsipesszel vágva a körmöt, miközben kint egy szamár béget... nem téged gúnyollak négyes, csak fura, hogy tényleg azt hiszitek mindenkinek ugyanaz bejön mint nektek egyénileg...
2016. dec. 18. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy remélem tudják azok akik feltesznek ilyen kérdéseket, hogy nem szexuálpszichológusok vannak itt többségében, fantáziátok csak van felnőtt emberként, és ha ez nem segít a dolgon, az szakembert kíván. Ha tetszik nektek ha nem....
2016. dec. 18. 16:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

66% os

Egyrészt teljesen egyet értek azzal, hogy itt nem szexuálpszik vannak, de kicsit bízok a kérdést feltevőkben, higy valamennyire tudnak szortírozni, illetve el tudják dönteni, hogy számukra megoldást jelenthet-e a válasz.

A vibrit azért írtam, mert az alapján amit magáról elmondott, (masztival rendben, hogy masztizik, miket próbálnak amikor együtt vannak)ez tűnik egy következő fokozatnak. A pszi is jó ötlet, de sajnos nem hinném, hogy sokan elmennének mert nincs meg a kultúrája, és amíg házi megoldás lehet addig inkább azt próbálják ki az emberek.

2016. dec. 18. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

A lompostól sokan nem tudnak kielégülni! A fürge ujjak- szorgos nyelv páros viszont csodákra képes! És ebben a párom nem téved! :-)

F60

2016. dec. 18. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó, de remélem érted, hogy nem a te válaszod miatt írtam le ezeket, csak tényleg újra a gyakorin kb három hete vagyok, de ugyanaz a sablonos kérdések mint öt évvel eezelőtt, tehát ugyanúgy ismétlődnek. nem írják be a keresőbe, hogy ki írt már ilyet. ma is volt hasonló..... picit unalmasság teszi így ezt az oldalt.... Vagy azt hiszik, hogy nekik mást mondanak majd? Hát nem hiszem....
2016. dec. 18. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbáld velem. Írj
2016. dec. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!