Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni szex közben?
Jó érzés ahogy bennem van de nem tudok elmenni próbáltuk azt hogy tovább csinálja gyorsabban... Stb
De vagy csak kidőrzsölődtem vagy semmi
Ha ő nyal akkor sem tudok elmenni de ha masztizok akkor igen... Nem értem miért pedig nagyon kívánom
Igen néha szoktam de nem mindig
Masztinál meg az ujjazni szoktam a puncimat meg a popsimat
Ha a párodnak nincs ellenére vonjatok be egy vibrit.
Az a csiklódon is kellemes, illetve ha olyan a mérete akkor a popsidban is hasznos lehet. Lehetcrudat használni, vagy tojást. A tojásnak az előnye, hogy ha már becsúszott a popsidba (egy óvszerben) akkor nem kell vele foglalkozni, tartani és a hátadon keresztül mindkettőtől kellemes rezgést biztosít 😉 a rúdvibriket azért tartani kell...
66% os
Egyrészt teljesen egyet értek azzal, hogy itt nem szexuálpszik vannak, de kicsit bízok a kérdést feltevőkben, higy valamennyire tudnak szortírozni, illetve el tudják dönteni, hogy számukra megoldást jelenthet-e a válasz.
A vibrit azért írtam, mert az alapján amit magáról elmondott, (masztival rendben, hogy masztizik, miket próbálnak amikor együtt vannak)ez tűnik egy következő fokozatnak. A pszi is jó ötlet, de sajnos nem hinném, hogy sokan elmennének mert nincs meg a kultúrája, és amíg házi megoldás lehet addig inkább azt próbálják ki az emberek.
A lompostól sokan nem tudnak kielégülni! A fürge ujjak- szorgos nyelv páros viszont csodákra képes! És ebben a párom nem téved! :-)
F60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!