Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásos lányok, ti hogy bírjátok elengedni magatokat/hogy tudtok elélvezni szex közben? 24/L
Rúgjatok be előtte. Van az a piamennyiség, amitől még tudod hol vagy, de már nem érdekelnek ezek a hülyeségek. Később menni fog anélkül is :)
19f
Volt dolgom gátlásos nővel és kegyetlenül frusztrált, hogy nem képes emiatt élvezni velem az egészet, hogy nem tud elélvezni. Azt hittem, hogy béna vagyok az ágyban. Később, a következő partneremnél jöttem rá, hogy nem velem volt a baj. Azóta nálam a gátlásosság, szégyenlősség kizáró tényező. Konkrétan rá szoktam kérdezni, mert rendesen megmérgezi a szexuális együttléteket. Szerencsére a mostani párommal ilyen nincs... pedig együnk sem modell éppenséggel, de elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk.
25/F
Amit #2 mond, az nem hülyeség, idd le magad, ne nagyon, csak egy kicsit gátlástalanra :)
Egyébként nekem is volt már dolgom gátlásos lánnyal, de egyáltalán nem zavart, abszolút türelmes és elfogadó voltam, és sikerült is végül feloldódnia. Igazából még büszke is voltam magamra, hogy végül sikerült kihoznom belőle a nimfomán állatot :D
Szex kozben ne gondolj arra, hogy vajon mit gondolhat rolam
Es probalj arra gondolni, hogy ti most ott, abban a pillanatban egyutt vagytok es elvezitek egymast
Es ezt probald elvezni
Nezd ahogy csinalja, nezz a szemebe. Ez is sokat segithet, mert egyfajta biztonsag erzetet nyujthat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!