Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elelvezni szex kozben miert?
Figyelt kérdés
Nem reg vesztettem el kb ½ eve es azota massal vagyok de vele se megy... mi a baj velem? Lany vagyok2016. szept. 28. 16:15
1/19 anonim válasza:
nemjó partnerrel vagy.. próbáltad már férfival aki ért is hozzá nem csak reszel?
2/19 anonim válasza:
Ennek az oka lehet fizikai és lelki
Fizikai: párod nem fordít elég figyelmet rád
Lelki: valami pszichés berögződésed van ami miatt nem tudod magadat elengedni az akár attól is lehet hogy az első nem volt túl jó.
Üljetek le és beszéld meg barátoddal.
3/19 A kérdező kommentje:
Ket fiuval voltam eddig >< de nem faj meg semmi csak nem megy ahhj... meg erre se vagyok jo
2016. szept. 28. 16:27
4/19 anonim válasza:
nők egy jelenős része csak csikló izgatástól tud elélvezni.
5/19 A kérdező kommentje:
De ugy sem megy teljesen ki vagyok akadva
2016. szept. 28. 16:46
6/19 anonim válasza:
Próbáld meg rávenni a barátod, hogy jó hosszan kényeztessen először. Az én párom is így élvezett először, tisztán hüvelyi úton ma se megy neki. Van ilyen sajnos.
7/19 anonim válasza:
Ha magadnak csinálod úgy megy? Volt valaha orgazmusod bárhogy?
8/19 A kérdező kommentje:
Volt azt hiszem...
2016. szept. 28. 17:43
9/19 anonim válasza:
Akkor lehet az a tipus vagy akit sokat kell kényeztetni és vagy hoszabb időre van szüksége, valaki melett aki nagyon szeret és teljesen megbizol benne eltudod magadat 100 engedni. De ez a kommented hogy ,,még erre se vagyok jo" arra enged következtetni h nem szereted magad. OFF Exem hasonlo volt aztán 1x nagyon berugott és akkor csináltuk és teljesen eltudta magát engedni és oriásit élvezett h éreztem h folyik rám valami és csupa viz az ágy. De késöbb ital nélkül is eltudta magát már engedni teljesen csak idő igényes volt.
10/19 anonim válasza:
ez az azt hiszem ez kicsit úgy, hangzik, mint egy nem. Ebben nem szokott bizonytalan lenni az ember.
Mindenesetre ideje lenne kicsit megismerkedned magaddal. Tedd ezt szépen tisztába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!