Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pacsirta Péter kérdése:
Ha lenyeli a spermiumot a lány mennyire egészséges a lánynak a fehérje?
Figyelt kérdés
2016. dec. 18. 14:06
11/19 anonim válasza:
Gondolj bele! Minden benne van, ami az élethez kell! Vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék.....
Aki nem allergiás rá, annak kifejezetten jót tesz! Mivel hormonok is vannak benne, ezért valóban depresszió ellen is jó! Bár ott inkább az orgazmusnál keresném a javulás okát!
13/19 anonim válasza:
En irtam a punciba elvezest. Nem mindenki 17 eves, en pl 36 vagyok. Ketszer is voltam terhes, mindketto tervezett volt. Es fogamzasgatlo tabi mellett lehet punciba elvezni.
15/19 anonim válasza:
# 14
10-es vagyok
Jó nyilván ha gyereket akarnak akkor az megint más, de ez így nem ér :D
17/19 anonim válasza:
Pont annyira egészséges,mint a fiúknak a punci nedv lenyelése.
18/19 anonim válasza:
utolsó: nem hiszem. az miből van. a sperma fehérje. meg valami tök speciális anyag. egy csomó lehetséges élet örökítő anyaga.
19/19 anonim válasza:
Holnaptol mindenki vedeli a spermat mint eletelixirt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!