Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz olyan aranyos minden nő, amikor részeg?
Figyelt kérdés
Esnek kelnek, de nagyon közvetlenek.2016. dec. 16. 21:56
1/8 anonim válasza:
Az alkohol oldja a gátlásokat. kicsit elengedi magát az ember. De szerintem nem minden nő lesz aranyos és vigyorgós az alkoholtól. Mindenkire más hatással van. Van olyan nő aki inkább agresszív, bunkó lesz ha iszik.
2/8 anonim válasza:
Mert az alkohol feloldja a mentális fékjeidet. Ezért is van két típusú részeg: 1. vicces típus 2. agresszív. Aki vicces részeg, az alapból sem ingerült személy, az agresszív részeg, meg lehet, hogy józanon nem mutatja ki, de a pia előhozza a meglévő rejtett személyiségjegyeket, amik így kerülnek feloldásra. Ezért sem mentség a pia a félreqrásra, mert pia nélkül is benne van az emberben ez, max csak elfojtva.
3/8 anonim válasza:
Szerencséd van! A nők általában kezesek ha isznak! Nekem már volt 2 agresszív feleségem! :-)
4/8 anonim válasza:
Igen ez velem is így van a legdurvább piálásomnál még a srácra aki infúziót adott is rámásztam
Suerencsére az a fajta vagyok aki emlékszik mi történik vele és nem volt különösebb oka hogy infúziót kaptam csak azt mondták hamarabb kijózanodok (így is volt)
5/8 anonim válasza:
én agresszív leszek és nem esek-kelek
6/8 anonim válasza:
Oldja a gátlásokat, a tudat jobban kitágul, az énhatarok elmosódnak és olyasmiket is megteszünk, amit egyébként nem tennénk meg.
Én pl totál elkurvulok két pohár bor után. Agresszív sosem vagyok.
7/8 anonim válasza:
Hát szerintem kur*vára nem aranyos mikor valaki részeg. A spicces az még oké de ha már állni nem tud a lábán az borzasztó taszító.
8/8 anonim válasza:
Szerintem egy lány pont nem aranyos, amikor részeg. Utálom, ha egy lány részeg, nem nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!