Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lesz olyan aranyos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz olyan aranyos minden nő, amikor részeg?

Figyelt kérdés
Esnek kelnek, de nagyon közvetlenek.
2016. dec. 16. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol oldja a gátlásokat. kicsit elengedi magát az ember. De szerintem nem minden nő lesz aranyos és vigyorgós az alkoholtól. Mindenkire más hatással van. Van olyan nő aki inkább agresszív, bunkó lesz ha iszik.
2016. dec. 16. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert az alkohol feloldja a mentális fékjeidet. Ezért is van két típusú részeg: 1. vicces típus 2. agresszív. Aki vicces részeg, az alapból sem ingerült személy, az agresszív részeg, meg lehet, hogy józanon nem mutatja ki, de a pia előhozza a meglévő rejtett személyiségjegyeket, amik így kerülnek feloldásra. Ezért sem mentség a pia a félreqrásra, mert pia nélkül is benne van az emberben ez, max csak elfojtva.
2016. dec. 16. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencséd van! A nők általában kezesek ha isznak! Nekem már volt 2 agresszív feleségem! :-)
2016. dec. 16. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez velem is így van a legdurvább piálásomnál még a srácra aki infúziót adott is rámásztam

Suerencsére az a fajta vagyok aki emlékszik mi történik vele és nem volt különösebb oka hogy infúziót kaptam csak azt mondták hamarabb kijózanodok (így is volt)

2016. dec. 16. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
én agresszív leszek és nem esek-kelek
2016. dec. 16. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Oldja a gátlásokat, a tudat jobban kitágul, az énhatarok elmosódnak és olyasmiket is megteszünk, amit egyébként nem tennénk meg.

Én pl totál elkurvulok két pohár bor után. Agresszív sosem vagyok.

2016. dec. 16. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem kur*vára nem aranyos mikor valaki részeg. A spicces az még oké de ha már állni nem tud a lábán az borzasztó taszító.
2016. dec. 16. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy lány pont nem aranyos, amikor részeg. Utálom, ha egy lány részeg, nem nőies.
2016. dec. 17. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!