Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak akkor akar ha részeg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor akar ha részeg?

Figyelt kérdés
A sraccal a városba szoktuk egymást látni. Mindig köszönt, meg nézett, meg mosolygott rám .VVeletlenul megtaláltam facen és bejeloltem. A kepeimet szokta lajkolni.2 hete rám írt messengeren de részeg volt. Jozanon már nem akart beszélni. Most a hétvégén véletlenül találkoztunk egy diszkóba. Táncoltunk és smaroltunk ott(be volt baszva ) .azóta megint nem keres.. Miért csak részegen akar találkozni? Nem értem. 21 éves ő amugy. Miért csinálja?
2016. nov. 22. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

mert valoszinüleg rondának tart és nem kelesz neki... Részegen meg minden nő szebb lesz a valoságnál és az emberek ittas állapotban lejeb adhatnak az igényeikből...

igazából te vagy a Szamár az ismert közmondásból :D

2016. nov. 22. 18:59
 2/12 A kérdező kommentje:
De józanon meg nézett meg aranyosan köszönt előtte ismeretlenül. .
2016. nov. 22. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:

ma 19:01

Ettől függetlenül nem kellesz neki... ha kellenél akkor jozanon is keresne :D

2016. nov. 22. 19:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Arra már rájöttem. De nem értem miért csinálja.
2016. nov. 22. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Amikor részeg, akkor nincs teljesen tudatában a dolgoknak, gátlástalanabb, valószínűleg minden csinos lánnyal ezt csinálja. Kár ebben logikát keresni, egyszerűen ne hagyd magad kihasználni. Szomorú dolog, tudom, de ez van.
2016. nov. 22. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert a felesege nem engedi.
2016. nov. 22. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert olyankor be van baszva és éppen ír vagy összeakad veled. Lehet arra sem emlékszik mit csinált.
2016. nov. 22. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem kellesz,de szórakozni megfelelsz
2016. nov. 22. 20:08
 9/12 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy az alkohol hatására megszűnnek a gátlásai és akkor mer kezdeményezni, olyan dolgokat csinálni, amit józanon nem merne. Lehet, hogy bejössz neki, de lehet, hogy úgy gondolkodik, hogy na majd részegen, mert, amikor teljesen józan, akkor nem meri meglépni a dolgokat, fél a csalódástól. Mi lenne, ha rákérdeznél?
2016. nov. 27. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Részegen lehullanak a gátlások, amúgy is részegen mki dni akar. Szép emlék,v homályos senki akarsz lenni?
2016. nov. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!