Nálatok van olyan hatás, hogy egy zene elvarázsol titeket, úgy mintha részegek lennétek? Ilyenkor képpesek vagytok egy számot, akár többször meghallgatni egymás után?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 05:37
1/7 anonim válasza:
Igen.
Akár 10x is meghallgatom ugyanazt egymásután.
2/7 anonim válasza:
Olyan nagy dolog, hogy egy zenét meghallgatsz többször is? Nekem van, hogy egy zenét egy héten keresztül hallgatok és állandóan azt éneklem
3/7 anonim válasza:
Persze, ez a lényege a zenének, nem? Velem már olyan is volt párszor, hogy hónapokig ugyanazt az albumot hallgattam szinte csak, mert nem tudtam tőle szabadulni :D
4/7 anonim válasza:
Igen, de ahhoz olyan zene kell.
Nem a részegséghez hasonlítanám, de nagyon jó, teljesen magával ragadó érzés. Nagyon sokszor egymás után nem szoktam hallgatni egy dalt, max 3-4-szer, de ha annyira rá tudok hangolódni, akkor rendszeresen, jó pár napig többször meghallgatom. Pl utoljára a RHCP - Wet Sand, a Led Zeppelin - Over the Hills and Far Away és a The Mars Volta - The Widow volt ilyen nekem :)
6/7 anonim válasza:
Paul Kalkbrenner: Sky and sand
na én ettől olyan lelki nyugalomba kerülök, mégis van benne valami feszültség ami nem hagyja h ne koncentráljak maximálisan :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen nálam a zene egy fajta kábszi is ! ;)
2015. jún. 11. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!