Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tovább, mit tegyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, mit tegyek, van értelme?

Figyelt kérdés

Nyáron melohelyen megismerkedtem egy lánnyal,sokat beszélgettünk,lassan beleszerettem tudván hogy egyedülálló.Összeszedtem a bátorságom megmondtam neki,mire ő közölte hogy tudta,de kőzben újra összejőtt az exével,meg hogy hülye voltam ,tetszek neki én is jól nézek ki stb.Beszélgettünk még néha,probálkoztam,de látván hogy nem nyerhetek lassan feladtam,nem is beszélgettünk csak havi max 1-2 alkalommal.Két hete azonban rámírt hogy vagyok,meg hogy most veszett őssze a legjobb barátnőjével,kipanaszkodta magát(miért nekem? ).Azota újra beszélgetünk,párszor leírta hogy nem csalná meg a barátját,nem is erőlködtem.3 napja azonban leírta hogy a pasi ísmét elhanyagolja,nem törödik vele úgy ahogy kellene.Én erre leírtam neki hogy szép,csinos aranyos,és biztos van aki ezt mondja neki,erre ő hogy senki(akkor én az előbb...?)meg már a tapasztalatai alapján nem is hinné el senkinek.Elkezdtem neki írni minden nap ,dicsérni,erre mindig ilyen pirulos arcott küldőtt vissza meg hogy aranyos vagyok köszöni.

Kérdésem:megérheti még erölködnöm,udvaroljak neki,vagy hadjam hogy az élet,meg ő döntsön?

Ez a pirulos arc mit jelenthet?

Az aranyosnak hívás a friendzone jele?

2016. nov. 26. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Kedves Kérdező!

Csak egy kérdésem van!

Szeretnél a "Ha nincs ló, jó a szamár is!" szerepében díszelegni?

Ennek tükrében válaszold meg a kérdésed! :)

25/F

2016. nov. 26. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

elmondom mi van:

a pasija valoszinüleg nem kiváncsi a rinyálására igy maradtál te...

vagyis... a csávó kurogatja te neked meg lelkizik ... gratulálok, szép szerep, csak éppen ne felejts el gyertyát gyújtani, ha már tartod nekik...

2016. nov. 26. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem ffikent tekint rád. Felejtsd el
2016. nov. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!