Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én soha nem tartottam számon. Valahol 20-30 között lehet:-)
41 N
2016. dec. 16. 19:10
42/54 anonim válasza:
:D Egyszer egy nő vagináján belül azt olvastam, hogy itt járt Rocco. :D Persze ezt olaszul. :D
Egymásiknál meg tele volt írással nevekkel, olyan hosszú volt a fal mint a Kínai. :D
Egy szó mint száz: Lehet prűdnek nevezni, de ha egy nőnek negyven évesen, és most csak mondtam egy számot kb húsz intim kapcsolata volt, annak valszeg voltak bőven egyéjszakások is benne, bár ezzel nem mondok nagyon tudom. Egy biztos, ÉN, személy szerint nagyon, de nagyon sok nőnek nem voltam még "meg" úgyhogy hajrá Hölgyeim, kitartás, egyszer csak csak a horgotokra akadok én is. :D Pusszantás.
2016. dec. 16. 19:32
43/54 János Gilján válasza:
36F 27
2016. dec. 17. 03:29
44/54 anonim válasza:
#42 Igazad van :) !
Ez nálam is olyan kb szám: 10-20 között. N/42
2016. dec. 17. 07:14
45/54 anonim válasza:
57 F kb.50
Az egyéjszakásokat nem számolom.
2016. dec. 17. 08:29
46/54 anonim válasza:
Csak pislogok :) milyen számok vannak, biztos noknek vokt 1-éjszakás kalandja, de hallottam olyan lányt kinek az volt az utolsó , mert beteg lett. :( nem szeretem az ilyen szexet , együttlétet, nem tudok megnyitni teljesen. Nem írok számot ...?..... ki számolja, de mondtam már nemet is, némelyik no azt hiszi hogy nem lehet nemet mondani arra ami a lába közt van, én mondtam.
2016. dec. 17. 22:26
47/54 anonim válasza:
43#-as 42#-es vagyok. Igen fiatal koromban voltak bőven egyéjszakások. Az bűn? Jobb mint a pasiknál a 269 fizetős?
De legalább kiéltem magam és nem most érzem azt, hogy jajj de kár, hogy nem éltem és elkezdek kikacsintgatni a házasságomból.
Az akkor volt, most pedig már nem csinálnék olyat.
2016. dec. 18. 12:27
48/54 anonim válasza:
Igen, de ha kiéled magad fiatalon, akkor felnőttként vagyis a házasságodban hogy érzed igazán a szexet? van még benne új neked? Egyáltalán mit jelent a kiélés? olyan sokan használják ezt a kifejezést. Ez nem olyan szerintem, hogy mint egy vödör vizet kiioszol és ha esik az eső nem tellik meg? Ugyan már hagyjuk ezt. akinek olyan a vérmérséklete az még hatvanévesen is rámmenne sűrűbben mint kéne. Nem rád értem utolsó, csak fura nekem ez a buta, én már kiéltem magam szöveg...
2016. dec. 18. 12:37
49/54 anonim válasza:
49-es de jól leírta, pont ugyan ezt akartam én is írni. A hűség nem kiélés kérdése, hanem személyiség.
2016. dec. 18. 12:56
50/54 anonim válasza:
persze. van olyan ismerős, aki xar házasságban élt, és utána amikor elvált meg volt hírtelen pár év alatt jópár kapcsolata és nő volt. szóval.... nincs olyan, hogy kiégeted magad. Ha meg így van, akárki akármit is mond, de illik bevallani a társadnak akihez hozzámész, bár azt mondják, hogy a múlthoz senkinek semmi köze. Én azért nem örülnék, hogy ha kiderülne, hogy a fél falu vagy város azért már végigment a feleségemen. Ami nincs, de nem is akarok ilyet. szóval érthetőek agyunk 50-nel nem? :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!