Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány szexuális partnere volt életében?
Fiúk, lányok, mindenki válaszára kíváncsi vagyok.
kor-nem-szexpartnerek száma..
Kezdem: 26-F-30
A fele kamu.
Mégpedig a nőknél az egyszámjegyű, a férfiaknál meg a kétszámjegyű.
De azt is vegyük figyelembe, hogy amit a nők hajlandóak beismerni az 4-el kell szorozni, amit meg a férfiak mondanak, azt meg 4-el kell osztani, és csak akkor tudod meg a valós számot.
Hát nekem kétszámjegyű, férfi vagyok, mégse kamu. :) A nagy részére nem is vagyok büszke.
Azt pedig jó lenne már elfelejteni, hogy nőknél különböző megítélése lenne ugyanannak a dolognak (szexpartnerek száma). Logikátlan, rosszindulatú badarság. :)
Egyetlen egy igazi. A többi csak maszatolós szex volt.
30F
22 (Egyik se egy éjszakás kaland)
33/F
Most őszintén, minek hazudni, ráadásul vadidegen embereknek(nektek)??
Én elszórtam pár millát csajokra(pinára), de legalább éltem és még fogok is, kihasználom amit csak lehet!
Az a 269 csaj(prosti) mind, egytől egyig 'más' volt, sosem mentem ugyan ahhoz 2x vissza.
Aki fél élni(irigyek, elmebetegek, fusztráltak, istenhívők...stb) az lepontoz,,,de csak azok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!