Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri fleshlightot venni?
2:
Es miert akarod rávenni a faszidat h a te punid helyett abba tomkodje a peniszet?:o
Nekem volt Fleshlight meg Tenga is.
A kézzel való maszturbálásnál mindkettő jobb. Már csak azért is, mert közelebb áll az érzés a puncihoz, mint a kezed, azzal túl erős ingerhez is hozzászoktathatod magad, aztán majd nem megy a szex élesben.
Erre mondjuk a tenga jobb, mert az tök rugalmas, tehát még kevesebb inger éri a farkad, és valóban könnyű takarítani.
A felslight tud jobban szorítani, még közelebb áll a puncihoz. Nehéz takarítani. Nekem mindkettő segített a szexben átszoktatni magam a kezem helyett a punci által nyújtott érzéshez. Aokkal jobban élvezem azóta a szexet.
Annyira, hogy ki is dobtam őket, és kézzel sem igazán maszturbálok.
Újra beszerzek azthiszem valamit, mert visszajöttek a szép emlékek a maratoni maszturbálásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!