Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy fiatal útszélihez menni?
Figyelt kérdés
Tin*eren jelölt be a csaj 22 éves, szép arc, jó test. A Nagy*áradnál szokott állni 9 után azt mondta bokor v lépcsőház és egy kis extrával kb. 7 rugó lenne. Nyilván védekeznék. Mit gondoltok túl alpári lenne?.
Még nem használtam ilyen szolgáltatást.
18/F
2016. júl. 20. 16:43
1/9 anonim válasza:
Te tudod mit vállalsz be és hogy van e rá pénzed! Csak ne reklámozd hogy prostinál jártál... 22 N
2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem reklámoznám, mert nem akarom mégjobban elbaszni az életét. Nyilván nem csak ő tehet róla, h így alakult. Attól tartok inkább, h mennyire esélyes valamilyen fertőzést összeszedni (gumival).
2016. júl. 20. 16:48
3/9 anonim válasza:
Nem a csajt.. Hanem hogy ne hencegj hogy prostinál jártál... ... mert ha ezzel menőzől akkor csak magadat égeted. Aki meg k..nak áll ne sírjon a szája ha b..szák... Én egyedül csak azokat a prosrikat nem ítélem el akiket kényszerítenek és a strici vas csővel várja és ha nem annyi a bevétel akkor jól el veri... De aki önként lett k..va azt nem sajnálom. Figyelj ha rendeltetésszerűen van használva az az óvszer akkor nem szakad ki.. Vagy vegyél Durex extra Safe vagy mi a neve azt hiszem kék színű doboza van és az a legvastagabb óvszer! 22 N
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszodat.
2016. júl. 20. 16:57
7/9 anonim válasza:
Igen, megéri ha jól csinálja. Én is próbáltam már fiatal útszélivel. Ha jó az óvszer, utána pedig mikor veszed le, nem érsz azzal a kezeddel máshova míg meg nem törlöd, nagyjából el is kerülted a fertőzést. Egy kis szórakozás mindenkinek jót tesz ;) Csak bátran!
20/F
8/9 anonim válasza:
Akkor itt az ideje, hogy elkezdd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!