Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon durván szexeli meg a pasi a nőt az fáj a nőnek?
Figyelt kérdés
Mármint a puncija fájhat akkor is ha elég nedves volt a szexhez?2016. dec. 14. 09:55
1/7 anonim válasza:
Valaki bírja a vad szexet ,valaki nem.Ha hátulról tolod meg akkor nagyobb esély van rá,hogy fájdalmat okozol.inkább a méhszáj szokott fájni mint maga a hüvely.Persze azt is ki lehet"dörzsölni".
2/7 anonim válasza:
Jól írja az első.
Szerintem a legtöbb nőnek bejön, ha jól el van kapva és simán kiegyeznek azzal is, hogy utána fáj a popó vagy a punci.
3/7 anonim válasza:
Hát, nekem nincs túl nagy farkam, én nem érek be egy méhszájig sem.
A durva szex hátránya ... talán hogy az lesz onnantól az elvárás.
Érdekes mód mondjuk a kövérebb csajok a gyengédebbet szeretik, gondolom a nagyobb lökéseket nem bírják jól.
4/7 anonim válasza:
Van akinek fáj a durva szex. Nekem bizonyos pozokban fáj.
5/7 anonim válasza:
# 4/4 ha neked azt mondanám, hogy azért kicsi és puha hogy ne fájjon rámmászol?:D szóval csak türelem a kedves hölygek tudnak úgy tocsogni, hogy úgy csúszol be mintha ott sem lennél :D szóval a türlemes sex után nem fáj semmi szerintem persze ez nem zárja azt ki, hogy ne keféld meg keményen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!