Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kíván a barátom eléggé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kíván a barátom eléggé?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon jól kijövünk egymással, tényleg olyan kapcsolat, amit mindig szerettem volna. Érzem, hogy tényleg szeret és én is őt, viszont a szex eléggé egyoldalú. Én szinte mindig szeretném, bárhol, bármikor ...Viszont ő nem. Szoktunk szexelni, de csak az elején csókból áll és azután egyből belevág, vagy egyáltalán nem szexelünk mert azzal jön, hogy mennyire fáradt... Tehát nem nagyon izgatja ha velem kell foglalkoznia kicsit többet(ujjazás, simogatás,nyalás). Én eddig mindenben benne voltam(orális szex, anális szex, mellszex),és szeretem is vele a szexet, de csak nem :( Engem azt tud a legjobban beindítani, ha érzem, hogy az akivel vagyok tényleg akar engem. Próbáltam vele megbeszélni ezt a dolgot, ígérte hogy változtat rajta mert nem akarja , hogy nekem rossz legyen. De eddig nem sok sikerrel, minden ugyan olyan mint eddig.A kezdeményezés is általában mindig nekem jut... Azt is felvetettem neki, hogy nem e velem van gond, vagy van e valami ami nem tetszik neki,vagy valami ami zavarja rajtam/bennem, de azt mondta, hogy erről szó sincs.

Ha valaki tud nekem segíteni azt megköszönném!

2016. dec. 13. 12:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

és próbáltál vele akkor beszélni erről amikor ilyen jó hangulatában volt?

mert erre nektek kell megoldást találnotok, de ehhez ő is partner kell legyen...

23F

2016. dec. 13. 14:01
 22/36 A kérdező kommentje:
Hát így még nem nagyon.. mindig akkor hozódik fel amikor a helyzet fenn áll :S De megpróbálom hátha lesz belőle valami.. :) ha meg nem akkor marad így még be nem kattanok :S
2016. dec. 13. 14:08
 23/36 anonim ***** válasza:
Két férfi között mit jelent a mellszex? :D
2016. dec. 13. 14:10
 24/36 anonim ***** válasza:
52%

azért próbálkozz még...mondjuk elég cink, hogy csak te akarod ezt a változást :S

normálisabb pillanatában NYUGODT hangnemben beszélgessetek erről a dologról, mond el te mit érzel, hogyan látod, mit szeretnél...

#26: rosszul adta meg a kategóriát, de am láttam már olyan pasit a strandon akinek nagyobb melle volt mint jó néhány csajnak :D

23F

2016. dec. 13. 14:12
 25/36 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy VÉLETLENÜL tettem ebbe a kategóriába!!!
2016. dec. 13. 14:17
 26/36 A kérdező kommentje:

Megpróbálom, hátha sikerül:)

Van olyan pasi egyáltalán, aki nem bánná, ha ilyen barátnője lenne? Vagy lehet csak én vagyok rossz beállítottságú?

2016. dec. 13. 14:20
 27/36 anonim ***** válasza:
52%

sokan vagyunk így, hogy szeretnénk bevállalós odaadó barátnőt :)

mindenkinek meg van a maga jó és rossz tulajdonsága a saját szemünk szerint :)

viszont az önzőzés mind nemnél nem jó dolog...

tehát ha csak elvár, de cserébe nem ad semmit...

remélhetőleg rendbe jön a dolog köztetek és még nagyon sokáig élvezitek együtt az életet :P

23F

2016. dec. 13. 14:23
 28/36 A kérdező kommentje:
Bízom benne és köszönöm a segítséget! :) nagyon hálás vagyok :) ;)
2016. dec. 13. 14:24
 29/36 anonim ***** válasza:

sok sikert :) azért majd írd meg, hogy mi lett a végeredmény :)

23F

2016. dec. 13. 14:26
 30/36 A kérdező kommentje:
Mindenképp :) ;) :D
2016. dec. 13. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!