Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván a barátom eléggé?
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Nagyon jól kijövünk egymással, tényleg olyan kapcsolat, amit mindig szerettem volna. Érzem, hogy tényleg szeret és én is őt, viszont a szex eléggé egyoldalú. Én szinte mindig szeretném, bárhol, bármikor ...Viszont ő nem. Szoktunk szexelni, de csak az elején csókból áll és azután egyből belevág, vagy egyáltalán nem szexelünk mert azzal jön, hogy mennyire fáradt... Tehát nem nagyon izgatja ha velem kell foglalkoznia kicsit többet(ujjazás, simogatás,nyalás). Én eddig mindenben benne voltam(orális szex, anális szex, mellszex),és szeretem is vele a szexet, de csak nem :( Engem azt tud a legjobban beindítani, ha érzem, hogy az akivel vagyok tényleg akar engem. Próbáltam vele megbeszélni ezt a dolgot, ígérte hogy változtat rajta mert nem akarja , hogy nekem rossz legyen. De eddig nem sok sikerrel, minden ugyan olyan mint eddig.A kezdeményezés is általában mindig nekem jut... Azt is felvetettem neki, hogy nem e velem van gond, vagy van e valami ami nem tetszik neki,vagy valami ami zavarja rajtam/bennem, de azt mondta, hogy erről szó sincs.
Ha valaki tud nekem segíteni azt megköszönném!
# 14/15 kérdező!
Ti mióta vagytok házasok? az elején is ilyen volt?
kiadsam333 !
Simogatom, csókolgatom, merevedésével nincs is gond mert feláll neki.. de egyébként azt elvárná, hogy orálisan én kényeztessem ...: S
mármint előjáték gyanánt, vagy csak úgy random csináld neki viszonzás, aktus, minden nélkül???
23F
őőő az azért elég egyoldalúan hangzik...erről kellene beszélgetnetek...miért nem akarja csinálni? mert vannak pózok amik kényelmetlenek...esetleg más pózban próbáljátok, ha az megfelelő nektek...
23F
hát biztos nem esik jól ez az egész, de ha hibás is valaki akkor nem egyedül vagy hibás benne, vagy mindketten félreértitek a másikat, vagy a pasid ennyire önző, vagy csak elhidegült...
a szexen felül milyen a kapcsolat, a barátod hogyan viselkedik?
23F
Minden rendben van vele, érdekli milyen volt a napom,meghallgat, velem van ha valakire pipa vagyok, szereti ha a szüleivel vagyok,kiáll értem.. :)
Olyan ez az egész mintha estére kicserélné valaki vagy nem tudom :S
Köszönöm, hogy ennyire segítőkész vagy a problémám megoldásában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!