Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülők ti hogy kezeltétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők ti hogy kezeltétek amikor megtudtátok hogy szexuális életet él a gyereketek?

Figyelt kérdés
Itt természetesen arra vagyok kíváncsi hogy 16 éves kornál pl amikor megtudtad, hogy bizony a kicsi lányod már tudja hogy nem a gólya hozza. Szóval nyílván ezt tudja, de mégis. Szóval először főleg lányoknál de inkább itt nem pofoztad volna fel legszívesebben? Vagy örültél neki inkább? vagy mi volt?
2016. dec. 13. 08:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
pofozni ha nem is, de úgy látom azért páran értik hogy értem. dehogy akarnék én rosszat a gyerekemnek. csak belegondoltam, és erre voltam kíváncsi, hogy ki mit mond rá. én személy szerint nem lennék arra kíváncsi, főleg nem arra ha kihallatszana, ahogy kenik a lányomat.... most lehet ebbe prüdériát beletenni de nem és kész.
2016. dec. 13. 14:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, de 16 éves kornál normális hogy szexuálisan aktív, vagy nem. Az én lányom 12 és hidd el hogy csak azon jár a feje.
2016. dec. 16. 13:24
 23/25 A kérdező kommentje:
Én a mikéntjére utaltam, de látom sok embernek nem jött át. de azért köszi neked is. :)
2016. dec. 16. 13:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

#8 Szerintem inkabb a hazadban szexeljenek mint egy teljesen ismeretlen helyen. Es ha a srac szukei igy gondolnak mint Te akkor mi marad utca ??

Nem akarhatod hogy az utcan legyen az elso szexualis elmenyuk. Mert abban biztos lehetsz h ilyen fiatalokban tombolnak a hormonok es ha nem otthon akkor mashol fognak szexelni. Magalazo a szexualis eletet kozmegbotrankoztatassal kezdeni.

2017. márc. 4. 11:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is a gyerek szemszögéből válaszolnék, nem a szülőéből. Édesanyám maga nyomott egy doboz óvszert a kezembe, mikor kb. négy hónapja voltam együtt a párommal, 15 évesen. Nem azért, mert azt akarta volna, hogy rögtön feküdjünk is le, hanem majd "ha eljön az ideje, ne álljunk felkészületlenül a dolog előtt". Tejesen fel voltam háborodva rajta, ugyanakkor meglepett, hogy ennyire lazán kezeli. De tény, hogy nem kapkodtuk el. Több mint egy év telt el, mikor tényleg eljött az ideje. Jól megfontolva, átgondolva. Mindketten készen álltunk rá. És csodálatos volt. És mikor elmondtam anyukámnak, hát könny szökött a szemébe. Örült, és büszke is volt rám, hogy így viszonylag fiatalon ennyire felelősségteljesen és éretten csináltuk.

Szóval szerintem a gyerek testi és lelki érettségétől függ, hogy a szülő felháborodik-e vagy sem. Illetve attól, hogy milyen a kapcsolat köztük. L

2017. jún. 4. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!