Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek meglehet ezt csinálni? Vagy férfiak már megtudtátok valakivel?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják ,hogy amikor aludt a barátnőjük megdugták! Nekem sosem jön össze! A feleségem mindig felébred rá…
Miért? Ez egy kamu dolog? Csak nem mély alvó? Vagy mi?
2016. máj. 4. 07:56
1/15 anonim válasza:
Csak olyan csajjal tudtam ezt megcsinálni, aki piás volt. Az viszont semmire sem emlékezett reggel. Mások mindig felébredtek, vagy max. félálomban maradtak, és hagyták hogy azt tegyek velük amit akarok, mert amúgy jól esett nekik...
2/15 anonim válasza:
ez nemi erőszak, amit a törvény büntet
5/15 anonim válasza:
Na, és ha megtehetnétek akkor meg arra panaszkodnátok, hogy egy fadarabbal csináltátok.
6/15 Krisztike 95 válasza:
Velem is próbálták csinálni,hiába voltam nagyon fáradt a vége felé mikor élvezett felébredtem.
7/15 anonim válasza:
Nincs az a nő aki erre ne ébredne fel.
Max játékból színlelheti kicsit tovább az alvást,de a teste jeleiből érezhető ,hogy ébren van nagyon is,,más lesz a légzése.stb..
N.
8/15 Nemdetalánbiztos válasza:
Nekem a barátnőm olyan mélyen aludt, h simán megdugtam úgy, h fel se ébredt. Biztos, h aludt mert tudom milyen amikor mélyen alszik. Meg reggel is megkérdeztem tőle, h észre vette vagy sem és nem hazudott volna.
9/15 anonim válasza:
Törvény szerint a házasságon belül nem létezik nemierőszak, legfeljebb durva szex, ami nem törvénysértő. Ha valakivel alvó állapotban szeretkezik a házastársa, azt inkább kedves vonzalomnak és gyengédségnek nevezném, mint erőszaknak.
10/15 anonim válasza:
Utolsó! Ezzel azért a bíróságon ne érvelj majd. Házastársi viszonyban is ugyanúgy van nemi erőszak. Sőt, sajnos talán gyakrabban mint bárki gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!