Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnél valakivel, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél valakivel, akit nem tartasz vonzónak, csak azért hogy tönkretedd a kapcsolatát? (Mert utálod a párját)

Figyelt kérdés

Oké, nem rossz csaj/pasi, de nincs is benne semmi extra számodra. A párját viszont mindennél jobban utálod.

Adódna egy ilyen lehetőség, élnél vele, csak hogy fájdalmat okozz annak a másiknak?

2016. ápr. 3. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
A nyakamat rá, hogy nő vagy.
2016. ápr. 3. 20:57
 2/9 RRR ***** válasza:
100%

nem

ilyen eszembe se jutna

ez túlontúl nyakatekert

2016. ápr. 3. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet ,de inkàbb nem leszarnàm őket.
2016. ápr. 3. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem semmiképp ne tégy ilyet.

Vissza fogod kapni a rosszindulatúságot az élettől, ha így gondolkodsz.:/

2016. ápr. 3. 21:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy ilyeneket tervezek?:D

Láttam erről egy filmet, és érdekelt :DD

2016. ápr. 3. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudnék ilyet tenni. De általában aki félreba$zik, az titkolja, képes a csillagokat is lehazudni az égről, azaz ilyen esetben a megcsalt fél nem tudná meg, mert félre lenne vezetve. A megcsaló fél kimagyarázná.
2016. ápr. 3. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
szemtől szemben bűntetem azokat akik a haragosaim, ilyen dolgokat emberi mivoltomból nem csinálnék... persze lehet h lenne annyira gyűlöletes személy akkor képes lennék
2016. ápr. 3. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Még csak elképzelni se tudom, hogy ilyet tegyek :D
2016. ápr. 3. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gusztustalan dolog ilyet tenni valakivel, még akkor is ha nagyon utálod
2016. ápr. 4. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!