Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Veletek meglehet ezt csinálni? Vagy férfiak már megtudtátok valakivel?
Sokszor mondják ,hogy amikor aludt a barátnőjük megdugták! Nekem sosem jön össze! A feleségem mindig felébred rá…
Miért? Ez egy kamu dolog? Csak nem mély alvó? Vagy mi?
Tévedés, hogy házasságon belül nincs nemi erőszak. A nemi erőszak. "Az erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel."/Wiki/ Szó nincs arról, hogy házasságkötés által bárki mentesülne az erőszak ténye alól.
Amúgy meg nem is értem a kérdést. Miért jó az bárkinek, hogy úgy szeretkezzen a másikkal, hogy az nem tud róla, nem élvezi, nem vesz részt benne egy olyan kapcsolatban, amikor ezt megtehetné úgy is, hogy mint a ketten élvezzék az együttlétet.
Jó alvó vagyok, de nehezen tudnám elképzelni, hogy valaki meghágjon (bocs, erre a tevékenységre ezt találom a legjobb kifejezésnek), és ne ébredjek fel rá, de ha megtudnám, hogy ez megtörtént, akkor annak a kapcsolatnak nem jósolnék hosszú jövőt.
kapcsolatunk elején volt hogy napi nemtudom-hányszor-szexeltünk, és hát már fáradt volt és bele aludt, én meg folytattam...
Jó volt neki, mert álmában elkezdett nyögni és kicsit rásegítettem kézzel is és orgazmusig elvittem, de arra megijedt és felébredt. Csak nézett és utána mondta, hogy folytassam :)
Fordítva még nem ment, pedig állítólag próbált már felkölteni hajnalban, hogy rá rájött a d*ghatnék és hiába próbálta nem állt fel nekem és amikor felébresztett akkor finoman elküldtem a pics*ba. Én erre nem emlékeztem másnap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!