Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők ti hogy kezeltétek amikor megtudtátok hogy szexuális életet él a gyereketek?
Figyelt kérdés
Itt természetesen arra vagyok kíváncsi hogy 16 éves kornál pl amikor megtudtad, hogy bizony a kicsi lányod már tudja hogy nem a gólya hozza. Szóval nyílván ezt tudja, de mégis. Szóval először főleg lányoknál de inkább itt nem pofoztad volna fel legszívesebben? Vagy örültél neki inkább? vagy mi volt?2016. dec. 13. 08:17
11/25 A kérdező kommentje:
nincs gyerekem, de 16 évesen szinte még akkor jöttél ki az álltralánosból. és attól, hogy valaki mondjuk már menszeszel 12 évesen, nem azt jelenti, hogy a teste ki tudna hordani egy babát. azért a kettő nem feltétlen következik a másikból. és sok fiatal lány biztos, hogy ilyenkor szed össze sok olyan tapasztalastot, ami a későbbi szexuális életére kivetül.
2016. dec. 13. 09:44
12/25 anonim válasza:
Kérdező, ne legyen soha gyereked, ezzel a hozzáállással csak elrontanád az életét.
13/25 anonim válasza:
Attól független, hogy valaki 16 évesen nemi életet él, még nem jelenti azt, hogy teherbe is esik. Ezért kell védekezni. Amúgy ki tudja hordani a babát, ezzel nincs gond, hanem azzal, hogy nincsenek hozzá megfelelő anyagi körülmények
14/25 RoseTyler válasza:
Jaj, kérdező. A szex az egyik legtermészetesebb dolog a világon. Hallasz másokat, ahogy csinálják? Na és? Képzeld, mi is halljuk a szomszédot. Nem is az elsőt, mert kb. évente új lakó van mellettünk. Sosem zavart. És ha felnő a lányom, sokkal jobban örülnék annak, ha hazahozná a pasikat, mint ha fura helyeken számomra ismeretlen srácokkal vállalna be kockázatos meneteket. És ha hallom majd őket, akkor mi van? Soha rosszabb dolog ne történjen velem, mint hogy azt kelljen hallgatnom egy ideig, hogy a lányom jól érzi magát.
15/25 A kérdező kommentje:
nahjó de nekem meg fiatalkori kellemetlenségből adódóan irritál felnőttként ha hallok mást dugni. ezt meg nekem fogadd el légy szíves. tudotam, hogy ez lesz az érv, hogy inkább otthol mint akárhol ki tudja hol?... gondoltam hogy ez lesz a legnagyobb érve valakinek, de okés..
2016. dec. 13. 11:22
16/25 anonim válasza:
Akkor a megoldás nem az, h a leendő lányod életét keseríted meg, hanem elmész pszichiáterhez.
17/25 A kérdező kommentje:
:D jó volna majd elmenni, de nem ezért majd, hogy kibírjam, hogy ha a lányom nyögését hallgatom. :) de érttem mire érted...
2016. dec. 13. 11:30
18/25 anonim válasza:
Hát nyilván tudtam róla, mert velem volt neki az első...
19/25 RoseTyler válasza:
És akkor mi van, ha gondoltad? :D De most komolyan... Ettől már nem is hozható fel érvként, vagy mi?
Te figyu, attól, hogy neked valami valaha rossz volt, ne a leendő gyerekeden csattanjon már az, hogy nem voltál képes ezt feldolgozni. Már emlegették előttem is, hogy inkább ne vállalj gyereket. Legalábbis addig semmiképp, amíg te magad nem nősz fel hozzá fejben!
20/25 anonim válasza:
Ha Ennyi idősen ekkora rib*c mi lesz később? Még jó, hogy le kell pofozni a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!