Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik ilyen nő, vagy túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen nő, vagy túl nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan nőre vágyom, aki mindenki előtt egy visszafogott, kedves, kimért tünemény. Kettesben a hálószobában pedig egy r1banc. Legyen a kur\/ám, aki mindent bevállal, imádja a szexet és azt, hogy bármit megtehetek vele az ágyban.
2016. dec. 12. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy létezik!

L

2016. dec. 12. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, én is hasonló vagyok :)
2016. dec. 12. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. 22/l
2016. dec. 12. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőm ilyen... sajnos csak volt...
2016. dec. 12. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
És ha valamit nem akar akkor ráerőlteted?
2016. dec. 12. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a bármit meg tehetek vele nem úgy képzeled el mint egy rongyot hanem tudsz vele nőként bánni akkor igen van.. De ha csak használni akarod.. Akkor nincs... 22 L
2016. dec. 12. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha létezne ilyen nő odaadnam a karom erte de sajnos eddig csak vagyez vagy az volt. Aki konzervativ a tarsadalmi eletben az altalaban az elet mas teruletein is es forditva. Eleg ritka szerintem es igen magas intellektus kell hozza hogy valaki ennyire radikalisan eltero lehyen az elet ket kulonbozo teruleten.
2016. dec. 13. 07:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik! Volt egy jogász szeretőm nemrég szakítottunk ,ő pont ilyen volt mindig visszafogott tárgyilagos intelligens egy igazi urilány. Aztán amikor kettesben voltunk,egy igazi vadmacska egy perverz kis " disznó" életem legjobb nője volt. Van ilyen,csak ritka nekem 39 évesen sikerült találnom egy ilyet,de elcsesztem sajnos.
2016. dec. 18. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Általában ezek a visszafogott, kedves, kimért tünemények nem csak veled kettesben a hálószobában vadulnak be, hanem némi alkohol után is sajnos. Tapasztalat.
2016. dec. 18. 20:00
 10/11 anonim válasza:
Létezik, ilyesmi vagyok én is ;) L 20
2016. dec. 18. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!