Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! 172.5 cm magas,65 kg -os, szálkás / izmos pasinak mennyi esélye lenne nálatok?
Valamint állitólag jóképű... Bár ez szubjektív, de most tételezzük fel, hogy igaz.
Ez a magasság szerintetek alacsony? Járnátok e ekkora pasival?
Mert én nem gondoltam magam alacsonynak, de a vissza jelzések alapján egyre inkább igen.
Kort, magasságot légyszí írjatok! Köszi!
DE ELŐTTE PEHELYSÚLYBAN LETT VILÁGBAJNOK! Úr isten de gyökér vagy nem rémlik az ominózus Aldo meccs ahol az első ütéssel kicsapta? Akkor lett nagy név azelőtt senki sem ismerte... Te meg főleg úgy látom :D
Vagy szerinted mindenki csak egy súlyban versenyez boxban, mmba, ufc-ben? Olyanról még nem hallottál hogy valaki feljebb lép? Mert ez nagyon gyakori szinte minden alacsonyabb súlycsoportban versenyző fiatal idővel csoportot vált mert már nem tudja hozni az xy kilót. Úr isten miért nem tudja valaki a mai világba használni legalább a GOOGLE-t mielőtt okoskodni kezd.
Bocsi az OFF-ért kérdező de nem hagy nyugodni , szerintem kajak trollkodik csak.
Ó ez engem is érdekelne .
180cm .
78 kg a kocka hasam megvan de nem szálkás vagyok .
172,5 cm vagy --- 178 cm az átlag !
Volt már barátnőd és milyen magas volt ?
--
Lehet a világ legjobb teste a tied, akkor is alacsony vagy nem kicsit.
Ha bemész pl. Plázába, Árkádba csak körül kell nézned, mindneki kb 1 fejjel magasabb lesz nálad, férfiak szinte mind, Nők többsége is magasabb már nálad.
Volt már aki lepattintott a magasságod miatt ?
Szüleid milyen magasak ? Tesód ?
Igen, őszintén szólva elég alacsony vagy.
172 cm, lány
Én 170 vagyok és inkább ne születtem volna meg, mert ilyen alacsonyan fiuként borzalmas az élet.
Nők még arra se méltatnak hogy rámnézzenek, holott NEM VAGYOK CSÚNYA ! ezt azért hangsúlyozom ki, mert kb ennyit számít a magasság...hiába nézel ki jól ha alacsony vagy.
Min.175 EL KELL ÉRNI A FÉRFINAK ,DE AZ IS IGEN ALACSONY MÉG.
Az átlag 178-180 cm
Nők átlag magassága 168-170 cm
Én a magas 170 cm-vel már azon csodálkozom ha nálam kisebb nőt látok.
Ki a hibás, hogy ilyen alacsony lettem ? Természetesen a szüleim. Főleg pám a 168 cm-vel és anyá ma 158 cm-vel.
Apám hogy mert gyereket csinálni ? amikor őt is zavarta az alacsonysága ?
ANyám meg miért nem férfival csinált gyereket ? MIért nem 180 + férfit keresett ha ő is pici ?
29 éves szűz vagyok ,soha nem volt barátnőm, farokra is 15-16 cm vagyok...
Engem nem zavarna a magasságod, en is csak 166cm vagyok :)
14L
Manapság mi ez a magasság téma a fiuknál? Eddig csak a péniszméretröl lehetett olvasni, most áttértetek a magasság kérdésére?
Ha most azt a választ kapod, hogy nincs esélyed a lányoknál mert alacsony vagy, mit csinálsz? Semmit, a magasságodon nem tudsz változtatni. Hiába agyalsz ezen, felesleges. Lehet, hogy valakit zavar, valakit meg nem, de ha eljön az életedben a szerelem, akkor nem ez alapján fog a lány választani/nem választani. Ha meg mégis, akkor sose bánd. Én például meg voltam gyözödve, hogy nálam fiatalabb sráccal sosem jövök össze, mert az hogy néz ki.. Mikor szerelmes lettem és megtudtam, hogy idösebb vagyok, egyáltalán nem tántoritott el, emiatt sosem dobnám el, ha közben jol érzem magam vele és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!