Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! 172.5 cm magas,65...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! 172.5 cm magas,65 kg -os, szálkás / izmos pasinak mennyi esélye lenne nálatok?

Figyelt kérdés

Valamint állitólag jóképű... Bár ez szubjektív, de most tételezzük fel, hogy igaz.

Ez a magasság szerintetek alacsony? Járnátok e ekkora pasival?

Mert én nem gondoltam magam alacsonynak, de a vissza jelzések alapján egyre inkább igen.

Kort, magasságot légyszí írjatok! Köszi!

2016. dec. 10. 12:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Jólvan ez Conor McGregor is kb pont ilyen magasságú és súlyú mint te (legalábbis a mérlegeléseken) és mégis szétcsapna itt mindenkit. De ha kevésbé férfiasabb példát akarnék mondani akkor ott van Justin Bieber akiért a 25 év alatti lányok 90%-a odavan. Persze köré kellett azért a hype is :D De csak mondom ,hogy neked sem esélytelen emiatt. Vagy mondjuk Marlon Brando sem volt sokkal magasabb - bár testesebb volt - aki ugye minden idők egyik legnagyobb szex szimbóluma. De rengeteg ilyet tudnék még mondani akik 170-175 és a lányok kedvencei pl Zayn Malik, Zac Elfron stb.
2016. dec. 10. 15:06
 12/30 anonim ***** válasza:
20%
Kedves utolsó válaszoló, mennyit filozofáltál, hogy ebből a kérdésből adódóan Conort hozd fel és a szétcsapás gondolatát? Egy 31M-es élestöltény súlya 27,6 gramm, ha fejbe lőnek vele az is szétcsap, de komolyan neked a csajozás mellé a fizikai erőszak a gondolatod? :D
2016. dec. 10. 15:41
 13/30 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló , azért hoztam fel az ír kecskét mert valaki írta ide ,hogy idézem :

"A 65 kg meg az "izmos" hogy jönnek össze egy mondatban? Elfújna mellőlem a szél..."

Erre írtam Conort mert kb ő is ilyen paraméterekkel rendelkezik mint a srác a kérdésben és gondoltam felhozom a példát hogy a méret és súly nem mindig számít. Ennyi

2016. dec. 10. 21:47
 14/30 anonim ***** válasza:
Conor úgy 70 kg, hogy a MÉRLEGELÉSEN ennyi – és ugyebár ezeket a küzdősportolókat versenyre lefogyasztják. Maradjunk annyiban, hogy a valós súlya kb 75 kg lehet, ami +10 kg a kérdezőhöz viszonyítva.
2016. dec. 10. 22:01
 15/30 anonim ***** válasza:

Nagyon elbűvölőnek kéne lenned, ugyanis kb 175 vagyok és magassarkút is szeretek hordani... Mondjuk egy képet szívesen megnéznék az alakodról, hogy fest az az izmos test! :D

A főbb probléma hogy a hozzád passzoló alacsony csajok nagyrésze is a magas pasikat kedveli.

21 vagyok.

2016. dec. 10. 22:20
 16/30 anonim ***** válasza:
#15-ös leírta a tutit. Hiába nem vagy te annyira alacsony, amíg a 150-160cm-es lányok is 190+cm-es pasira hajtanak
2016. dec. 10. 23:07
 17/30 anonim ***** válasza:

Kicsit sovány vagy a 65 kilóddal annak ellenére,hogy izmos vagy.

Nekem az erősebb testalkatú pasik jönnek be.

A magasságod igazán lényegtelen.

Rengeteg lány van 170 centi alatt, aki nem kosarazna ki emiatt,ha szimpatikus vagy nekik.

2016. dec. 10. 23:34
 18/30 anonim ***** válasza:

14-es inkább ne okoskodj, nézz utána mit jelen UFC-be a featherweiht kifejezés és ,hogy hogy nézett ki a pehelysúlyú mérlegelések előtt. Tény ,hogy a ringbe már minimum 5-7 kgval lehetett nehezebb. Na mindegy ez tök nem tartozik ide :D

Akkor is 174,5 centi és 66 kg volt majdnem mint a kérdező. Ne hasogassunk már szőrszálakat :D

2016. dec. 11. 00:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Az összkép jobban számít, mint a magasság, de csak súly-magasság alapján nem. Én 160 centi vagyok, 25 éves.
2016. dec. 11. 01:40
 20/30 anonim ***** válasza:
#18 te ne okoskodj, leightweightben versenyez és 70,3 kg volt mérlegeléskor. [link]
2016. dec. 11. 05:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!