Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! 172.5 cm magas,65 kg -os, szálkás / izmos pasinak mennyi esélye lenne nálatok?
Valamint állitólag jóképű... Bár ez szubjektív, de most tételezzük fel, hogy igaz.
Ez a magasság szerintetek alacsony? Járnátok e ekkora pasival?
Mert én nem gondoltam magam alacsonynak, de a vissza jelzések alapján egyre inkább igen.
Kort, magasságot légyszí írjatok! Köszi!
Kedves utolsó hozzászóló , azért hoztam fel az ír kecskét mert valaki írta ide ,hogy idézem :
"A 65 kg meg az "izmos" hogy jönnek össze egy mondatban? Elfújna mellőlem a szél..."
Erre írtam Conort mert kb ő is ilyen paraméterekkel rendelkezik mint a srác a kérdésben és gondoltam felhozom a példát hogy a méret és súly nem mindig számít. Ennyi
Nagyon elbűvölőnek kéne lenned, ugyanis kb 175 vagyok és magassarkút is szeretek hordani... Mondjuk egy képet szívesen megnéznék az alakodról, hogy fest az az izmos test! :D
A főbb probléma hogy a hozzád passzoló alacsony csajok nagyrésze is a magas pasikat kedveli.
21 vagyok.
Kicsit sovány vagy a 65 kilóddal annak ellenére,hogy izmos vagy.
Nekem az erősebb testalkatú pasik jönnek be.
A magasságod igazán lényegtelen.
Rengeteg lány van 170 centi alatt, aki nem kosarazna ki emiatt,ha szimpatikus vagy nekik.
14-es inkább ne okoskodj, nézz utána mit jelen UFC-be a featherweiht kifejezés és ,hogy hogy nézett ki a pehelysúlyú mérlegelések előtt. Tény ,hogy a ringbe már minimum 5-7 kgval lehetett nehezebb. Na mindegy ez tök nem tartozik ide :D
Akkor is 174,5 centi és 66 kg volt majdnem mint a kérdező. Ne hasogassunk már szőrszálakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!