26 éves,178 cm magas és 70 kg vagyok. Nehezen hízó és vékonyabb, de szálkás típusú.80 kg a cél, de csak is tiszta élelmiszerekből. Ez elérhető 1,5-2 év alatt?
Figyelt kérdés
Természetesen, odafigyelve a bevitt tápanyagokra, nem szemét kajából. Nincs bajom a táplálékkiegészítőkkel, de szeretnék nélkülük fejlődést elérni. Lehetséges?2016. márc. 30. 11:24
2/7 anonim válasza:
Rendes kajával és becsületes edzéssel megoldható.
Sok sikert.
3/7 anonim válasza:
Igen,elvileg 1 év alatt is el lehet érni
4/7 anonim válasza:
Lehet.csak sok sol edzes.Sok sok feherje,marha hus.Sok rengeteg hus,feherje.Jo a sonka szalonna kolbasu,nem kell tole fei.Mehet tojas.Reggelire jo pl egy rid kolbasz nem kell sem fozni sem sutni ezyszeru kibeszed a hutobol es eszed.egyszeru konnyen lehet enni.Ajanlotte. Meg ven i feherjet Scitec vazy Brutal feherjek ezek jok ahohy a neve eii mondja brutalism.Vagy ajanlott meg tomegnovelo Jumbo,Jumbo Hardcore vagy Brutal gainer.Ezek kivalpka de ha sporplno akarsz Kkor Mass vagy Mass20.!Nem sgabad megfeledkszni a zoldsegekrll,vitaminokr.Erre kivalo pl.a voroshagyma.Nem a tkshta kaja a lenyev,a lemyeg hogy elhashnald Use benutz amit esze akkor lesuol szaklas
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Kedves #4, nem minden szavad értem, és amint írtam is nem szeretnék táplálékkiegészítőket szedni, de köszönöm neked is.
2016. márc. 30. 16:10
6/7 Cortez70 válasza:
Ő sem szokta magát érteni, ne törődj vele.:)
7/7 anonim válasza:
Aa tobb sza hud husbol kell mefildaniva fejerjebeciteld ha nem kakarsz tapkiehet hasznalni De nincsenek semmi baj a tapkieggel ne. Kell felni tole.Nyugottan utze
Orulok hogy segithettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!