Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen ilyen nő?
Innen is onnan is hallom hogy csak a kemény szex stb... Én meg szeretem is meg nem is, ha odafigyel a srác akkor mehet de akkor sem olyan tempóban ami sérülés veszélyes
Én sokkal jobban szeretem ha a szeretkezés szeretkezés és nem "dugás" (ez olyan elcsépelt de így van) most tényleg egyedül vagyok ezzel?
Nem vagy egyedül én is ezt gondolom
inkább egy két órás érzéki szeretkezés mint hogy 20percen keresztül nyögjön lihegjen rajtam valaki
(F) Dugásnak igazából én sem szeretem hívni, noha a "férfivilág" ennyire taksálja a dolgot! Ebbe belefér a dinamikusabb szex is, de a lényeg az hogy jól látod a dolgokat! A tiszta felszabadító szex mindennél jobb!
Egy olyan orgazmus után mintha elhagytad volna a tested!
Szerintem meg fő a változatosság. Kell a 10 perces kőkemény menet, amikor csak mint az álllatok b a s z u n k. Kell az osszebújós, cirógatós, lágy szeretkezés is, és kell a kettőnek a keveréke is. Egy folytában csak ez vagy csak az lenne, akkor nagyon hamar unalmassá válna.
N
Jobban preferálom a lassabb de hosszabb szexet. Szeretem élvezni a puncit.
17F
# 9
14 éves koromban én is azt hittem! De nem kellene már aludnod,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!