Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetlen nő se találja izgatónak a prosztata masszázst?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 10:11
1/6 anonim válasza:
Én kipróbálnám egy megfelelő partnerrel.
2/6 icu75 válasza:
Nekem izgató,főleg mert én vagyok a behatoló/birtokló fél a férfi pedig a befogadó/birtoklott egyén ebben a felállásban. (nem kérek priviket)
3/6 anonim válasza:
Számomra mi izgató van abban hogy a csávó seggében túrkálok? Csinálni csináltam már mert meg kért rá és Tetszett hogy neki örömet okoztam de nem izgatott fel.. 22 L
4/6 anonim válasza:
Engem izgatna, azt viszont baromira nem tartom izgatónak, hogy a legtöbb férfi szerint ez megalázó. Még akik élvezik, azok is sokszor azért, mert szeretik a meglázást. Na ez elég kiábrándító és ódivatú. Én ezt egy sima élvezetnek tartom, nem valami hülye hatalmi játszmának.
5/6 anonim válasza:
Ez nem igaz.
Vannak nők, akik megteszik, sőt! Volt olyan női partnerem, aki egyenesen tudta, hogy ezzel milyen élvezet jár és szándékosan akarta ezt.
Ellenben ez nem jelenti azt, hogy a jelenlegi partnered urológuskodni akar nálad. Ezt vele beszéld meg, hogy neked miért jó, bevállalja-e kesztyűben, vagy sem. Ha a szagra panaszkodik, vagy a sárra, akkor egyértelműsítsed, hogy kimosod neki. És nyugodtan használjatok síkosítót. Valamint nem ki-be kell huzogatni, hanem a prosztata részt kell finoman nyomkodni, mint egy rendes masszázsnál, amihez segít egy kép, ha megnézitek az anatómia könyvet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!