Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki undorodik még az ondótól?
10-es, te mit nem bírsz felfogni azon, hogy nem megy.
Hányjak be tőle? Akkor jobb lesz?
Te mit szólnál ha undorodnál valamitől, és azt kapnád az arcodba, hogy ha nem teszed, akkor majd félrelép a barátnőd?
11: te láttál már srácot nyalás közben köüpködni? na ugye
mert az gondolom szarul esne ha nyalás közben köpködne folyamatosan vagy inkább emiatt ki se nyalna... inkább ezt hasonlítsuk össze
Igazából én megértem is a válaszadókat meg másrészről nem is. Teljesen ilyen barátnőm van. Szopni se szeretett, sokszor kényszerből tette előző kapcsolataiban.
Viszont szerintem az, amikor beleszeretsz tetőtől-talpig a másikba az ezt az egészet megváltoztatja... lehet mondani hogy "én szeretem a párom", de én nem erről beszélek. A párkapcsolatok legalább felében nincs meg a szerelem legalapvető szikrája sem, ezért van az hogy egy ember életében legalább 5-10 vagy még több párkapcsolata volt, de ebből csak 1x lett szerelmes.
Szóval én vallom azt az elvet, hogyha valaki szerelmes lesz, ez az egész megváltozik. És ezért is élvezek minden reggel a barátnőm szájába úgy hogy le is nyeli, annak ellenére, hogy tapasztalatból tudom hogy eleinte gyűlölte az egészet, még arcra se mehetett.
Én se voltam vele olyan egyébként amilyen, ameddig nem szerettem bele totálisan, addig pl. ha azt mondta hogy menstruál felfordult a gyomrom és eszembe nem jutott volna vele szexelni, ma meg már nem csak hogy nem zavar, de olyankor sokkal hevesebb és jobb a szex.
De ugyanígy volt a zoknikkal is meg a lábfejjel, meg az izzadsággal is, nem szerettem egyiket sem, mert mindegyik büdös volt. Szex előtt általában tusoltunk. Ma meg imádok arra kelni hogy a barátnőm szájszagát érzem pl. megnyugtat. Ugyanúgy mint ha nagyon kiizzadunk akkor szinte forr köztünk a levegő, hogy na most itt szexelni fogunk.... általában ez közös futás után van, hogy alig bírjuk ki hazáig... felszabaduló feromonok.
Ebből adódóan a kérdésre az a válasz, hogy teljesen normális hogy egyes emberek nem nyelik le, vagy nem szeretik az ondót... de ennek a magyarázata csak annyi, hogy sosem voltak még szerelmesek, és ez még nem baj. Persze ő lehet máshogy gondolja az egészet, mert van az életében valaki akit nagyon szeret, de ez még nem jelenti azt hogy szerelmes is.
Az én barátnőm sem szereti sajnos :(
Régen a kapcsolatunk elején sokszor lenyelte nagy örömet okozva ezzel nekem , és emiatt ráadásul direkt a szájába is élveztem többször mert őt úgysem zavarja. Aztán kb 1 évre rá elmondta ,hogy valójában mindig is nagyon undorodott ettől de a kedvemért lenyelte mindig. Ez olyan cuki volt és olyan jól esett ,hogy azóta meg sem fordult a fejemben ,hogy a szájába élvezzek és ezzel egyikünknek sincs gondja. 21/F 19/L
12-es, most komolyan kérdezem, szerinted mit kéne tennem?
Hányjak be vagy szakítsak vele, mert nem tudom elviselni a spermát?
Sosem kértem tőle, hogy nyaljon ki! Azért teszi mert kedve van hozzá, és én is viszonozom, de nem élvez a számba.
Ez micsoda bűn!
Szerinted ha valakinek a szájába folyik egy fehér, sűrű váladék az ugyanaz, mintha átlátszó folyadékot nyalna?
"z*pom a pasit előváladék nekem is jut a számba bőven ( na az kb olyan mint a nők váladéka)"
:DDDD Az előváladék teljesen olyan, mint az ondó. Hiszen az ondó = sperm+ondóhólyag+prosztata keveréke. Ez mind megtalálható az előváladékban is. Akkor miért fújozol, hogyha mondjuk a szádba kerül a végén? :D
az egy dolog, én egyet értek veled amúgy, viszont abban igaza van hogy az előváladék az ritkán tartalmaz spermiumot (bár tartalmazhat) és pont ez miatt csak maga a segédfolyadék van benne...
De ha mégis tartalmaz, akkor nem tömény, mint mondjuk egy túródarab nagyságú fehér ondó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!