Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire undorodik magától?
mániásfajta lehet sok mániával...
ehhez türelem kell nagyon sok
Tőlem nem undorodik, csak a saját (meg gondolom mindenki más :D ) spermájától.
Eleinte azt sem engedte, hogy én a számba vegyen a hímtagját, mert az gusztustalan szerinte, de ezen már sikerült túllépnie.
Nem, ez nem normális.
Valami nagyon súlyos trauma vagy pszichés probléma lehet a háttérben.
Ezek szerint nem is maszturbált életében? Hiszen olyankor nehéz elkerülni, hogy valaki egyáltalán ne érintkezzen a saját spermájával.
Ha valaki a saját testnedvétől viszolyog, akkor soha nem lesz képes a saját testét sem igazán megismerni és szeretni. Innentől pedig a partneréét sem fogja tudni.
Hááát, ez nagyon gáz. Beszélj vele erről! Vagy tedd ki sokkterápiának, hogy legközelebb a szeme láttára szétkened magadon vagy élvezettel lenyalogatod az ujjaidtól.
Utolsó megelőzött, válaszolt a kérdésemre. :)
Volt, hogy a számba élvezett, majd lenyeltem, napok után is meghökkenve emlékezett vissza, hogy ezt tettem. Illuminált állapotban történt, józanul nem engedte volna. Természetesen szokott magához nyúlni, utána pedig fürödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!