Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire undorodik magától?
Nem.... nagyon nem normális.
És utolsó: a legtöbb pasi NINCS így ezzel.
Szerintem ezekben az esetekben az ember saját magát (személyiségét sem) fogadja el, valamilyen lelki probléma miatt amit ezzel takar, mint a tisztaság mánia, meg a gyűjtögetés..
Kinek mi a normális ugye.. nekem ha g***vel a számban megcsókolom:-). Mindenkinek más fér bele.
Nem normális. Tök gáz, hogy szex közben, amikor alapesetben felszabadultan élvezhetnétek egymást, akkor ilyenen görcsöl. És még a te élvezeteden is ront vele, ráadásul nem keveset.
Amúgy ezt nem is értem. A farkát miért félti attól a spermától, ami belőle jött ki? Basszus, elmegy benned, de utána nem teszi vissza beléd a farkát, mert benned van a spermája?! És ha zuhanyzol, akkor full tisztára mosod belül is a hüvelyedet? Vagy hogy van ez? Mindegy is. Annyi biztos, hogy nagy gondok vannak a barátod fejében, amit mindkettőtök érdekében kéne helyretegyen.
#16, a pasi meg nyalja a nőt, aztán simám szájon csókolja - nem látom a különbséget.
De aki ilyeneken parázik a szeretkezés helyett... az nagyon égő.
En tisztasag es rendmanias vagyok. Pl. Reggelente mikor leulok kavezni, prontoval letorlom a pultot, minden reggel..csak a szemleltetes kedveert.. Vagy pl naponta porszivozom stb..
De a szex?! A parom a szamba csurgathatja a sajat ondom miutan leszopott..vagy a puncijarol is lenyalom szivesen..
Szoval sztem nincs feltetlen osszefugges a maniak kozt.
Egyszeruen nala vmi nem teljesen ok sztem ezen a teren.. 😊
Sokkold!! Aztan oszd meg velunk kerlek a tapasztaltakat! :))
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!