Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodik tőle?
A feleségem nem szereti bekapni a farkam miután a puncijában voltam. Nem eröltetem rá, hogy megtegye, de számomra teljesen természetes, hogy szopás után csókolózunk.
Engem nem zavar és nem is foglalkozom azzal, hogy érzem a saját farkam ízét.
De ez nem azt jelenti, hogy simán lepippantanék egy pasit.
Egyszer megértem, hogy miután a szájába élveztem , hogy csókolózzunk hadd érezzem azt amit ő érez amikor a szájába élvezek. Azzal sem volt bajom.
De hiába beszélgetek vele arról, hogy miért nem szereti szopni a farkam az után, hogy a puncijába voltam csak ezt a választ kapom, hogy nem szereti a saját puncija ízét. Más nő is így van ezzel mint az én feleségem?
Igen, vannak páran. És miután kinyaltad, mehet a smaci?
26/F
A szexben semmi sem ciki, és mindent csak addig a pillanatig kellene csinálni ameddig élvezzük.
Ha a feleséged ezt nem élvezi, akkor ne terheld vele, mert hiába próbálod megbeszélni vele, maximum kényszerből tenné meg, nem pedig önszántából. - Az pedig már szerintem közel sem ugyanolyan.
Nekem nincs bajom a saját ízemmel, sőt szeretem is.
Lehet, hogy a feleségednek tényleg nem ízlik. Akkor ezt viszont tiszteletben kell tartani és nem erőltetni.
A szexben az a jó, amit mindketten élveztek. Téged nem zavar az ízed, őt a sajátja igen. Ezen változtatni nem fogsz tudni, ő ilyen. Örülj, hogy egyáltalán a szájába veszi.
Az én barátnőm még arra sem hajlandó. Nem erőltetem, mert szeretem és ha neki ez nem fér bele akkor én elfogadom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!