Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki undorodik még az ondótól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki undorodik még az ondótól?

Figyelt kérdés
Rajtam kívül... és ha szerelmes leszek, akkor a páromét nem találom majd visszataszítónak?
2016. dec. 8. 12:41
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Találkoztam már élőben spermával.
2016. dec. 8. 12:52
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem undorodom tőle.. És van párom szeretem meg minden de egyszerűen nem bírom le nyelni mert ha le is nyelem rögtön ki hányom.. Sajnos nem bírja a gyomrom... Pedig a párom nem iszik, nem dohányzó nem drogozik egészségesen étkezik.. De egyszerűen nem megy. Ja és senki ne vágja a fejemhez hogy ha tényleg szeretném akkor le tudnám nyelni.... Mert én is tudok olyat mondani hogy ha tényleg szeretnéd a barátnőd akkor ezt meg azt simán engednéd. Szóval ez nem így működik.. Kérdező ez nem tudhatod előre illetve itt senki nem fogja tudni ezt meg mondani neked. Mert hiába mondja itt bárki hogy nem lesz taszító a párod ondója.. Ha a valóságban rá se tudsz majd nézni... Ez majd akkor kiderül addig meg kár ezen agyalni. :)
2016. dec. 8. 12:59
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Jelen! sajnos én sem bírom elviselni azt sem hogy a számba élvezzena párom :( ami elszomorít mert tudom hogy nagy vágya hogy lenyeljem neki de sajna nem megy.pedig nagyon szeretem lassan 6 éve együtt vagyunk de nem megy.Amúgy egyszer a számba élvezett mert nem bírt uralkodni magán és édes íze volt de ki kellett köpjem egy zsepibe mert éreztem hogy behányok tőle :( 22/l
2016. dec. 8. 13:08
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Ez legyen a legnagyobb baj lányok van aki szereti van aki nem ha nem etstzik a párotoknak majd elmegy ha meg ezért elmegy nem olyan nagy baj ...
2016. dec. 8. 13:10
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Én se bírom elviselni ha pl a számba megy. Egyszerűen rosszul leszek, órákig hányingerem van. Nem tudom miért. Ahogy azt sem, hogy mi lesz akkor ha párod lesz. Majd ott eldől :)
2016. dec. 8. 13:19
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

Én sem bírom elviselni. Nem kényességből, egyszerűen nem megy. Nem engedtem soha, hogy a számba élvezzen, mert egyszerűen már attól hányingerem van, ha a kezemre vagy hasamra, combomra, fenekemre megy.

Úgy törlöm le, hogy közben imádkozok azért, hogy ne látszódjon az arcomon és ne erősödjön a hányinger...

2016. dec. 8. 13:58
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

Én voltam olyan pasiba szerelmes, akinek a farkától elment a kedvem, lenyelni sem tudtam a cuccát.

De: aztán meglett az is, akinek már a gondolatától is pocsolya lett a bugyimba és az övével semmi gondom sincs. Van, mikor érzem, hogy ez ma nem az igazi, de lenyelem, mert az enyém...nekem adta:)

2016. dec. 8. 14:13
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Bugyimban- bocs.
2016. dec. 8. 14:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én max csak részegen tudom lenyelni.. Amúgy undorítónak tartom
2016. dec. 8. 14:33
 10/19 anonim ***** válasza:
27%

ennyi prűd p*csát :D a srácok nyalás közben ugyanúgy lenyelik a ti nemi váladékotokat de persze azt alapnak veszitek viszont ha viszonozni kéne akkor fúj...

na pont az ilyen nők mellett szoktak félrekefélni a férfiak :D

2016. dec. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!