Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém feszes körülmetélés? Lányok Fiúk véleménye?
Én körül vagyok metélve és a maszti nem jelent problémát, ne izgulj. A műtét után 2-3 napig nagyon szar lesz, bármikor feláll, az maga lesz a pokol, így esténként is fel fogsz kelni miatta. Egy hét után már nem vészes, 2-3 hét után teljesen jó.
Javaslom, hogy a műtét előtt annyiszor könnyíts magadon, ahányszor csak tudsz, hogy ne legyen problémád a kanossággal, mert az első héten igen fájdalmas még bármilyen fizikai ingerlés. Én négy nappal a műtét után voltam "kénytelen" könnyíteni magamon, mert a kanosságom kezdett zavaró mértéket ölteni. Hát nem volt kellemes érzés, de sikerült. ;) A feleségemmel (akkor még csak barátnőm) körülbelül 1 héttel a műtét után voltam együtt először. Hát az sem volt annyira kellemes, de ő is nagyon hiányzott. Viszont 2-3 hét után majdnem ugyan olyan volt minden, mint előtte. Én 27 évet éltem fitymával és 9-et fityma nélkül, ha lehetne inkább visszakérném a fitymámat, de nagy különbség nincs. Miután rendesen begyógyult, a maszti meg a szex is kb ugyan olyan lett érzésre, mint előtte volt. A maszti logikáját úgy képzeld el, hogy egy kis bőrt körülmetélve is fel tudsz tolni a makkodra a fitymafékednél a bőr rugalmassága folytán, avagy használhatsz síkosítót is, ha ez mégsem jönne be.
Kellemes metélődést! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!