Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex közbeni nemi vágy és izgalom mennyire függ a partner testétől? (SZERELEM ESETÉN! )
Függ. 4 barátnőm volt, akiket nagyon szerettem mind, de a leginkább azt kívántam aki a szerelmünk mellé külsőre is a legjobban nézett ki (alakra, mellekre, fenékre, alkatra, arcra, stb) (Így utólag már meg tudom mondani objektíven hogy melyik hogy nézett ki, mert mindet szerettem, de ma már egyiküket sem)
A legszebbel volt ilyen, hogy elélvezés után 5 perccel már megint állt a farkam és mentünk második kört nagyon hamar és hasonlók. Nyilván a külső IS számít.
Számomra is számít a partnerem külseje. Nyilván az ember e szerint is választ párt, de van különbség, hogy éppen mennyire dögös az illető, akit kifogunk.
Ha összehasonlítom az exeimet és a velük töltött idő alatti libidómat, akkor azt tudom mondani, hogy minél vonzóbb volt a párom külsőleg, annál nagyobb volt a szexuális vágyam is az irányába.
24F
Elözö vagyok, kicsit félreérthetö voltam, hosszabbtávu kapcsolara gondoltam, amikor teszem azt a partner külseje változik, és nem feltétlenül pozitiv irányban .... a libidó termésszetesen csökken , de ez szerintem egyáltalán nem kell hogy bármit is befolyásoljon ha a két ember szereti egymást .
Az " elsö látásra szerelemben " egy nem épp matyóhimzés vadidegenben nem hiszek :)
Számomra nem számít. Elég különleges helyzetben vagyok, mert orgazmus után szünet nélkül tudom folytatni, ami ritka. BÁR, ettől függetlenül szex után imádok összebújni vele és cirógatni a következő menet előtt. A leginkább az számít, hogy tudom, hogy szeretem, tudom hogy Ő is szeret és nagyon-nagyon jó vele... talán az eddigiek közül a legjobb. Maximálisan kívánom és rengeteget kezdeményezek én... tehát számomra nem függ össze.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!