Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám elmagyarázni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elmagyarázni a barátomnak, hogy ez így nem fog menni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, a barátom 21, és nagyon jól megvagyunk, vagyis voltunk, csak most a megszokottnál kicsit másabbra vágynék, és eddig már többször mondtam neki, de mintha nem venné a lapot...

A nemi életünk meglehetősen extrém, mert szeretjük izgalmas helyeken, izgalmas pózokban. Már sok dolgot kipróbáltunk sok helyen, és mindig nagyon élveztem, de most valami másra vágyom. Szeretem az izgalmat és a heves tempójú meneteket, mert tényleg legalább 2-3 orgazmusom szokott lenni egy alkalom alatt. Már említettem neki többször is, hogy nagyon élvezném, ha egyszer csinálnánk érzékien, lassan csak úgy megszokottan az ágyban. Nagyon vágyom egy kis gyengédségre, hogy elcsábítson, és aztán lassan, finoman tegyen magáévá... Már mondtam neki a dolgot, de az volt a reakció, hogy abban neki elvileg nincs semmi élvezet sem. :( Mióta ezt benyögte, nekem már nincs is kedvem vele szexelni. Nem akarok önző lenni, viszont rosszul esik, hogy ennyire semmibe veszi az efféle vágyaimat, hiába beszéltem róluk. Mit kéne tennem?

2015. szept. 26. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

1. beletörődsz

2. otthagyod

3. keresel mellette valakit, aki a te vágyaidat veszi figyelembe

2015. szept. 26. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy egyszer próbáljátok ki és utána alkosson véleményt róla.
2015. szept. 26. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meggyőzni, hogy tegyen a te kedvedre is néha, ha egyéként jól el vagy vele. De azért ez egy kicsit az ő részéről önző dolog.
2015. szept. 26. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

csábítsd el akkor te.

és amikor vadulni kezdne akkor finoman tereld vissza.

2015. szept. 26. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
6%
De azért az érettségid már megvan, ugye?
2015. szept. 26. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide az érettségim? :D
2015. szept. 26. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
8%
Úgy, hogy 18 évesen örül az ember, ha szexel. Te meg még majdnem kislány létedre akkora szexuális életről számolsz be, mint egy legalább 30 éves táglukú nő....
2015. szept. 26. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!