Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszoktatni erről a már-már nevetséges dologról? 19/L
Barátom eléggé kényes a kinézetére, lásd: órákat készülődik, többet áll tükör előtt, mint én stb.
Nos, most az az új hülyesége, hogy szex kőzben ha kicsit is érzi, hogy széntment a haja, elkezdi igazgatni, sőt még akkor is, ha egy hajszála kiáll.
Azon már túl vagyunk, hogy beszélünk erről. Nem nézett normálisnak és szerinte csak túlreagálom ezt az egészet. Ennyi volt rá a válasza. Engem viszont baromira zavar és sajnálom, hogy nem veszi figyelembe..
Már annál a résznél gáz, mikor írtad h többet van tükör előtt, mnt te...
-nem illetek össze... Lehet talál majd magának olyat, akibmég rajta is túltesz, de neked egy férfira van szükséged, számodra ő nem az, csak egy kisfiú
Hát ez több sebből vérzik, kezdve a végével: szóltál, és nem veszi figyelembe. Neki fontosabb a kinézete, mint az, hogy te élvezed-e a szexet.
Kezdetnek esetleg "udvarolj" neki egy kicsit, hogy annál nincs szexisebb, mint amikor szex után kócosan és kimerülten fekszik melletted. Ha még mindig a haját ba.sztatja szex közben, akkor nem azért teszi, mert neked akar tetszeni.
Ebben az esetben ha elkezdi ezt, akkor te tekints úgy a dologra, hogy a menetnek vége. Gondolom, elég lelombozó, és megtöri a hangulatodat, és elsősorban ezért zavar. Őt szemmel láthatóan annyira nem hatja meg, hogy te nem élveztél el, de talán ha ilyenkor neki se lehet, akkor idővel odafigyel arra, hogy befejezze, amit elkezdett.
De a helyedben én azon törném a fejem, hogy kell-e nekem olyan pasi, akit a kinézete jobban érdekel, mint az, hogy élvezze a nője az együttlétet. Aztán az ilyen pasik szoktak sírni, hogy a nője elhagyta egy igénytelen csövesért.
Ugye most csak viccelsz a kérdéssel? Dobd ki és normális férfival jöjjél össze!
35f
Alázd meg erélyesen a kis köcsögöt!!!! Pl. most szexelsz vagy a hajadat igazgatod??????
Döntsd már el!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!