Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszoktatni erről a már-már nevetséges dologról? 19/L
Barátom eléggé kényes a kinézetére, lásd: órákat készülődik, többet áll tükör előtt, mint én stb.
Nos, most az az új hülyesége, hogy szex kőzben ha kicsit is érzi, hogy széntment a haja, elkezdi igazgatni, sőt még akkor is, ha egy hajszála kiáll.
Azon már túl vagyunk, hogy beszélünk erről. Nem nézett normálisnak és szerinte csak túlreagálom ezt az egészet. Ennyi volt rá a válasza. Engem viszont baromira zavar és sajnálom, hogy nem veszi figyelembe..
Alulmüvelt paraszt vagyok ( csak f9sulim van ) , de az ami legkevésbé izgat jó szex közben hogy hogy nézek ki .....
Ötlet a barátodnak, hogy ha esetleg véletlenül féluton izzadni kezdene akkor huzza ki és zuhanyozzon le mielött folytatja .
Próbálva félretenni az iróniát sajnos a mai világban normálisnak számitanak az ilyen bármilyen nemü egyének , de próbáld meg családfönek-férjnek-apának elképzelni ....
űtömören ? rugd ki a csába és keress egy kedves normális fiut magadnak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!