Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más srácot is taszít, ha egy lány ajánlkozik fel neki? 21/F
Figyelt kérdés
Először is nem volt még sohasem barátnőm és még szűz vagyok. Vannak olyan munkatársaim, iskolatársaim, akik nem kicsit tesznek utalásokat, h benne lennének velem, én nem szeretném így elveszíteni, pkusz mindig az jut eszembe, h ha nekem tesz fel ilyen ajánlatot, akkor hány pasival feküdthetett már össze és mennyi fertőzése lehet. Ugyanakkor már jó lenne, ha nem lennék szűz. Elég kicsi az önbizalmam és nem is tartom magam valami adonisznak, szöval nem értem, miért pont velem akarnának lefeküdni... XD2016. nov. 29. 13:50
21/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem tudom, h ezeket honnan vetted, amiket leírtál rólam, de kössz a felvilágosítást magamról és boccs, h nem akarok egy kufirc kedvéért nemibeteg lenni.😂
2 külön dolog a kettő nemibetegnek lenni vagy fertőzéseket elkapni, mint meggyógyítani egy ilyen embert gumikesztyűvel a kezeden szájmaszkkal a szádon, ha olyan beteggel vagy. Amiket leírtál inkább téged neveznélek korlátoltnak, h ilyeneket rámondasz egy ismeretlen emberre. Ha csak a megmondóember szerepét akartad magadnak, akkor elnézésedet kérem,te megmondtad!
2016. nov. 30. 21:22
22/23 anonim válasza:
Nekem már ajánlkozott fel csak, nekem meg ő nem tetszett, mert nem kicsit volt nálam nehezebb. xD
Ez mindig így van, aki neked tetszik annak te nem kellesz, akinek meg te tetszel az meg neked nem kell.
23/23 anonim válasza:
Nőtől függ, ha bejön, nem taszítana, ellenkező esetben rém cikinek érezeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!