Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más srácot is taszít, ha egy lány ajánlkozik fel neki? 21/F
Csak szívatnak! De ne hagyd magad, következő "felajánlkozáskor" mondd neki, oké, szünetben a "WC előtt megvárhatsz". :D
Kérdésedre válaszolva a nőtől függ, h taszít-e az ajánlata. Evidens, ha egy nekem tetsző nő - és éppen nincs senkim -, akkor nem gond, még örülök is neki!
én is e tájt veszítettem el. Előtte nekem is felajánlkozott néhány lány, volt köztük csúnyább is és szebb is.
Nekem is sok minden megfordult a fejemben és persze válogattam mint a fene.
Azután jött a barátnőm, akivel még mindig együtt vagyunk és vele elveszítettem, ennek már sok sok éve.
Mit gondolok most, jó pár év után:
- Jó érzés volt szerelemből elveszíteni, de ha nem abban veszítettem volna el, akkor sem számítana már
- Nem tomboltam ki magam, túl nagy értéket fektettem az egészbe, mai fejjel simán kalandoztam volna többet, még akkor is ha nincs értelme
- önbizalmam pár szex után nagyon is kimagaslott
- ha vissza mehetnék az időben, azt mondanám a 18 éves magamnak: "dugjál meg annyi lányt amennyit csak tudsz, mert ha megtalálod az igazit, akkor már nem fogsz mással foglalkozni, de addig ki kell használni"
(u.i.: ehhez egy érettség kell, amikor már a szexet nem kevered össze az érzelmekkel. Sajnos elég sok ellenkezőt is hallottam, amikor pl a lány futó kalandban veszítette el és utána 1 évig sírt a pasija után, akit jóformán nem is ismert. Egy srácnál is hallottam ilyet, egy csaj kalandot keresett, őt választotta, a srác halál boldog volt és utána évekig szerelmes volt egy lányba akinek csak egy éjszakára kellett. És a legszörnyűbb, hogy megnézve ezeket az ismerősöket, egyiknek sincs egy normális kapcsolata, de ez lehet csak véletlen. De mindegyik fiatal 17-18 volt!!!)
En alapbol elkuldom az ilyen noket, mert ez nem egy megszokott dolog , hogy egy no ok nelkul felajanlkozik!
Valoszinu beteg es a jo indulat vezerli hogy tovabb adja a fertozest!
Mar kuldtem el not en is!
Ne aggodj emiatt jol teszed!
Sok ember a fhaszaval gondolkodik aztan meg a bor es nemibeteg gondozo varotermeben...
Nem kell elajulni egy notol, lehet elkuldeni melegebb eghajlatra oket is ugy ahogy velunk teszik...
Nagyapáink azt mondták, azt a pinát, amit kihagytál, a túlvilágon az orrodra fogják akasztani. Most képzeld el, hogy fogsz kinézni a heftiden egy tucat pinával. :-))
Viccet félretéve, noha más megfontolásból, én sem szeretem, ha felkínálkoznak nekem. Én ugyanis jobban szeretek vadászni, mint az ölembe pottyant sült galambon rágódni.
Te szent ég.
Öregem? Te egy született ecetes uborka vagy.
Te jársz orvosira? Ilyen szűk látokörű emberből lesz orvos?Így ilyen hozzáállással,se orvosként,se emberként nem fogod sokra vinni.
Te gondolom nem iszol csap vizet.Nem eszel mosatlan gyümölcsöt,steaket,másnapos kaját,etc.
Nem kapaszkodsz a tömegközlekedési eszközökön mert más is megfogta.Nem veszel levegőt járvány időszakban,etc.
Öregem te egy burokban élsz s nem akarsz változtatni ezen.
Az írásod alapján.Te szűzen fogsz nyugdíjba menni.XD
Azért mert valaki csak el akarja veszíteni a szűzességét.
S keres egy alkalmi partnert.Az miért suttyó?
Ezt egy "tanult" ember szájából hallani aki orvosira készűl?
Hogy fogsz te így ilyen előítéletekkel gyógyítani.
Na ezen gondolkodj el szerintem.Te pályát tévesztettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!