Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más srácot is taszít, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más srácot is taszít, ha egy lány ajánlkozik fel neki? 21/F

Figyelt kérdés
Először is nem volt még sohasem barátnőm és még szűz vagyok. Vannak olyan munkatársaim, iskolatársaim, akik nem kicsit tesznek utalásokat, h benne lennének velem, én nem szeretném így elveszíteni, pkusz mindig az jut eszembe, h ha nekem tesz fel ilyen ajánlatot, akkor hány pasival feküdthetett már össze és mennyi fertőzése lehet. Ugyanakkor már jó lenne, ha nem lennék szűz. Elég kicsi az önbizalmam és nem is tartom magam valami adonisznak, szöval nem értem, miért pont velem akarnának lefeküdni... XD

2016. nov. 29. 13:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ha csak dugni akar, még örülök is. :D
2016. nov. 29. 13:55
 2/23 anonim ***** válasza:
47%

Létezik gumióvszer. Óv a fertőzésektől és a terhessègtől, tudod...

Szeretnéd elveszìteni, de annyi tököd nincs, hogy szerezz egy nőt, viszont ha nálad próbálkoznak, az taszít...

Lődd le magad, ha ennyire semmi nem jó....

2016. nov. 29. 13:57
 3/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Azért mert veled akarnak lefeküdni,istenem..

2016. nov. 29. 13:59
 4/23 anonim ***** válasza:

Ha "felajánlkoznak" s te kihagyod.

Te egy OSTOBA ember vagy.

Addig üsd a vasat amíg lehet.

Majd öregkorodban ráérsz érzelgősködni.

Látszik hogy még éretlen vagy barátom.

2016. nov. 29. 14:02
 5/23 anonim ***** válasza:
4" "amíg meleg"
2016. nov. 29. 14:03
 6/23 anonim ***** válasza:
Be akarnak törni vs ők is szüzek! " Ne adj isten " tetszel nekik ??
2016. nov. 29. 14:05
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, h ilyen válaszok lesznek, ezek a lányok nem túl bejövősek amúgy... szerintem suttyó gondolkodás lenne, ha csak azért dugnék meg valakit, h na elveszítsem azt csá, am meg gumiban szopjon le?!
2016. nov. 29. 14:08
 8/23 anonim ***** válasza:
Szopjon!
2016. nov. 29. 14:10
 9/23 anonim ***** válasza:
Dehogy taszít. Ha tetszik, megdugom.
2016. nov. 29. 14:27
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak félsz a dologtól, gátlásaid vannak a párkapcsolattal vagy a szexszel kapcsolatban, ezért kitalálsz magadnak mindenféle magyarázatokat, ürügyeket, hogy valójában miért is nem akarsz te összejönni velük.
2016. nov. 29. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!